|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=delta66;540242]1. Βαζεις νερο απο AO? Nαι 100% οσμωση
2. Τι tds εχει το νερο της αλλαγης? 02ppm 3. Τι tds εχει το νερο στο ενυδρειο πριν την αλλαγη? περιπου90ppm 4. Αναμεσα στις δυο μετρησεις tds (40-70) εχεις βαλει λιπασματα? Οχι 5. Εχεις μεγαλες ποσοτητες απο σαλιγγαρια? (ιδιως μεγαλυτερα απο απλους λαθρεπιβατες) οχι[/QUOTE] ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η λογικη τιμη του tds μετα την αλλαγη στο ενυδρειο με αυτα τα δεδομενα ειναι κοντα στο 70.
Τωρα γιατι μετρας 40 στην αρχη .... τι να πω? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
όσο για την ανατάραξη, αυτή δεν επηρρεάζει τη διαλυτότητα στερεών (άλλο τα αέρια), οπότε δε νομίζω ότι είναι εκεί το θέμα...
Ούτε και η σκόνη είναι διαλυτή νομίζω - αν και δεν είμαι σίγουρος από τι αποτελείται... κάπου διάβασα ότι μεγάλο ποσοστό της στα σπίτια είναι νεκρά κύταρα από το δέρμα μας... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί είναι??? | arti | Χρυσόψαρα | 2 | 20-09-08 22:13 |
Εδώ είμαι κι εγώ | Filotas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 47 | 27-03-08 14:09 |
¶λγη είναι....? | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-03-07 07:15 |
Είναι koi! | Yiannis59 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 24-02-07 15:40 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |