|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου δεν νομίζω ότι έθεσες την άποψη σου
Εδώ κάνουμε συζήτηση Όταν λες τοπαν και οι από πάνω……. Αν έχεις κάποιο επιχείρημα θεστο αλλά δικαιολόγησε το κιόλας Το θέμα δεν αφορά μόνο έμενα Εκτός εάν δεν σε ενδιαφέρει η ΔΕΗΗΗΗ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μα τι να λεω τα ιδια με τους αλλους? σου ειπα κανε αυτο που θες.. αφου ο αλλος σου λεει οτι θα καις παραπανω και εσυ λες οχι.. τοτε τι να πω... να σου πω τι πιστευω? η θερμολρασια θα ανεβαινει αποτομα.. κατι που δεν ειναι καλο. θα καις παραπανω γιατι θα αναβουν 3000 βατ ... και οχι 900.. και εχεις και κινδυνο μην παει κατι στραβα γιατι πολυ απλα με το ρευμα δεν παιζουμε με μια κατασκευη diy που μαλιστα εχει 3000 βατ!!!! οριστε και η γνωμη μου λοιπον.. αιτιολογησα.
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδιο ακριβως θα καις.
Μπορει να αναβει για λιγη ωρα αλλα ειναι 3000W. Αν πχ ενας 300αρης αναβει 10 λεπτα αυτος θα αναβει 1 λεπτο. Η καταναλωση ειναι ακριβως η ιδια. Η λυση ειναι η μονωση του ενυδρειου. Ασε που ρισκαρεις να σου κολλησει κ να κανεις το σαλονι σου σαουνα.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
3μετρο ενυδρειο και οικονομια δεν πανε μαζι Νικολα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το καταλαβα....
αστα ευχαριστω για τις απαντησεις τοτε να μεινω με τους 3 χ 300w |
|
||||
|
||||
![]()
oi ποιο μεγαλοι θερμοστατες ου κυκλοφορουν ειναι οι 300αρηδες?
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τοποθετησετο κοντα στο καλοριφερ,εγω το μεγαλο ετσι το ειχα...και τα λαστχα του φιλτρου ακουμπουσαν το καλοριφερ...τωρα δουλεια δεν ξερω ποσο θα κανει!!!ισως μονο στο μυαλο μας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η λογικη μου λεει ότι ειναι το ιδιο με το να δουλευει μια αντισταση 3000W για 1 δευτερολεπτο, με το να δουλευει 1 αντισταση των 300W για 10 δευτερολεπτα.
Τελειως τυχαια ειναι τα νουμερα.. το θεμα ειναι οτι δεν θα κερδισεις τιποτα ειτε βαλεις μια αντισταση 3000W είτε 30W, το μονο που θα κανεις ειναι να μειωσεις το χρόνο λειτουργίας της.. που στην περιπτωση μας ειναι και κακο, γιατι θα ανεβαινει αποτομα η θερμοκρασια (κατι που δεν θελουμε) και ακομη αν πχ αναψει για 10 δευτερα η αντισταση, ο κυκλοφορητης σε 10 δευτερα θα προλαβει να γυρισει ολο το νερο του ενυδρειου και να ισοκατανεμει την θερμοκρασια??? δεν νομιζω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ελεγχος θερμοκρασιας | Liz@ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-05-10 13:26 |
Aνοδος θερμοκρασιας!! | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-07-08 18:12 |
ανοδος θερμοκρασιας | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-08 18:24 |
κατεβασμα θερμοκρασιας | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 11-09-06 16:22 |
Αυξηση θερμοκρασιας....να ανυσηχώ???? | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-05-05 08:39 |