|
|
||||
|
||||
![]()
Η ενσταση μου εμενα,για την ευθυνη (εκτος απο τη δικη σου)του "ιχθυολογου",ειναι οτι σου πουλαει αβερτα ψαρια ασχετα,ξεροντας οτι δεν εχεις στρωσει ακομη...
Στην τελικη εκτος απο την ταλαιπωρια τη δικη σου,με τα λεφτα που του 'σκασες θα αγοραζες ενα εξωτερικο φιλτρακι μουρλια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...ξέρει και δεν λέει την αλήθεια για να πουλάει; ...δεν ξέρει και ενημερώνει λάθος; Πραγματικά δεν ξέρω τι από τα δύο είναι χειρότερο!
|
||||
|
||||
![]()
IbizaIsland
τι σου ειπα χθες ? βρες μπολι και αλλαγες καθε μερα αμα τα λιπασε και δε θες να τα στελνεις στον αγιο πετρο
|
|||
|
|||
![]()
κ τα 2 χειροτερα ειναι...δεν υπαρχει συγκριση...
Στελιο η ουσια ειναι οτι πολυ λιγοι ειναι ενημερωμενοι με το χομπι,οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι οπως κ εγω κ επειδη οπως ειπα κ πριν ενημερωση στους περισσοτερους που δεν γνωριζουν την υπαρξη τετοιων site ειναι μονο τα pet shop για το αγοραστικο κοινο του ειδους το προβλημα θα εξακολουθει να υπαρχει... οποτε παντα θα υπαρχει ενα τετοιο ειδος συζητησης. ------------------------- υπευθυνος οποιος κ να ειναι...σημασια εχει οτι η ζημια εγινε... στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη IbizaIsland : 17-01-11 στις 16:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τεστ αμμωνιας κτλ | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-06-09 20:22 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |
επιπεδα αμμωνιας-please help | mpouklitsa | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 02-10-04 19:26 |