|
|
||||
|
||||
![]()
μην ανχωνεσε τα πραγματα ειναι απλα
βρες μια στανταρ ρουτινα που σε βολευει και κρατα την σταθερη αυτο ειναι το μυστικο ![]() αφου τελειοσεις με το θεμα αμμωνια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απ οτι ειδα βρεθικε κιολας το μπολι φιλε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ηθελα να ρωτησω καποια αλλα πραγματα:
-Ποτε εβαλες το τελευταιο ψαρι στο ενυδρειο? -Ποιο πετ σοπ στα εδωσε αυτα? -Ο Ιχθυολογος ειναι του πετ σοπ η γνωστος σου? Για την αμμωνια τωρα,τη γνωμη μου στην ειχα πει:Ξηλωμα ολα,τα ψαρακια βραστα και καλεσε για φαι τον ιχθυολογο,στησιμο απο την αρχη. Καλη επιτυχια
|
|||
|
|||
![]()
Το τελευταιο μπηκε αμεσως μετα το μπολι στελιο.
Τωρα το ονομα του pet ασ μη το πουμε καλυτερα online. Ο ιχθυολογος ειναι του pet καμια σχεση με γνωστο μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Λες οτι εισαι μες στην αμμωνια,και πας και βαζεις κι αλλα?
![]() ![]() Καλη συνεχεια
|
|||
|
|||
![]()
Αυτος ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση η αμμωνια με τα ψαρια αλλα το νερο κ το φιλτρο ειναι αστρωτα κ να συνεχισω να ριχνω υγρο βακτηριων κ αντιχλωριο καθημερινα με διαφορα 1 ωρα το ενα με το αλλο.μετα εμαθα απ τα παιδια εδω οτι ειναι πολλα τα ψαρια που εχω για το ενυδρειο κλπ κλπ. Τελοσπαντων σημασια εχει οτι τη πατησα. απ την αρχη δεν ειμαι για να το ξανακανω με τιποτα.θα ριξω παλι μπολι κ καποιες αλλαγες νερου κ θα το αφησω οπως εχει κ αν δε γινει τιποτα δεν εγινε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια διευκρίνηση. Μόνο το φίλτρο είναι αυτό που στρώνει και όχι το νερό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τεστ αμμωνιας κτλ | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-06-09 20:22 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |
επιπεδα αμμωνιας-please help | mpouklitsa | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 02-10-04 19:26 |