#13
|
|||
|
|||
![]()
Αρχιζει και λυνεται το μυστηριο.
Το πιο πιθανο ειναι το ποσοστο καθαροτητας 30% να αναφερεται σε φυαλες για χρηση σε αναψυκτικα και μπυρες . Gas suited to your drinks: N2 for wine CO2 for cider CO2 and N2/CO2 mixture for beer. The "flatter" the beer (for example, English beers such as Guinness), the less the CO2 content in the gas mixture (e.g., 30% CO2, 70% N2) Οι πιεσεις ομως Γιωργο δεν ειναι συγκεκριμενες για καθε αεριο , στο πρωτο λινκ που δινεις αναφερει ιδιες πιεσεις για ιδιες φυαλες (ολες εχουν το ιδιο volume) . Ενω στο τριτο λινκ μπορεις να βρεις την πιεση που πρεπει να εχεις αναλογα με τον ογκο της φυαλης (m3) , το βαρος του υγροποιημενου αεριου (kg) , και τελος την θερμοκρασια περιβαλοντος . Gaseous phase Gas density (1,013 bar at sublimation point) : 2.814 kg/m3 Gas density (1.013 bar and 15 °C (59 °F)) : 1.87 kg/m3 Specific gravity (air = 1) (1.013 bar and 21 °C (70 °F)) : 1.521 Specific volume (1.013 bar and 21 °C (70 °F)) : 0.547 m3/kg Heat capacity at constant pressure (Cp) (1.013 bar and 25 °C (77 °F)) : 0.037 kJ/(mol.K) Heat capacity at constant volume (Cv) (1.013 bar and 25 °C (77 °F)) : 0.028 kJ/(mol.K) Ratio of specific heats (Gamma:Cp/Cv) (1.013 bar and 25 °C (77 °F)) : 1.293759 Viscosity (0 °C (32 °F) and 1.013 bar) : 0.0001372 Poise Thermal conductivity (0 °C (32 °F) and 1.013 bar) : 14.65 mW/(m.K) Miscellaneous Solubility in water (0 °C (32 °F) and 1.013 bar) : 1.7163 vol/vol Concentration in air : 0.03 vol % Παντως σε ευχαριστω για τον κοπο σου και νομιζω οτι ολο αυτο ηταν χρησιμο σε πολλους . Απο εδω και περα θα ρωταω για την καθαροτητα του co2 , και μαλλον θα αυξησω τις φυσ/δευτ.
__________________
Σωτήρης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|