|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το κειμενο το βρηκα σε πολλα μερη..
μπορω να βαλω λινκ? και δεν το βρηκα μονο εκει αλλα τουλαχιστον σε 3-4 μερη και σε ποιο πολλα με αγλικη γλωσσα...
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλων πρεπει να βαλεις λινκ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον το λινκ (ενα απο τα πολλα.. αυτο το αποθηκευσα μην με ρωτησει καποιος που το βρηκα..)
http://monsterfish-greekfan.forum6.info/t475-topic
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() οχι.. μηπως πρεπει να παρω και πνευματικα δικαιωματα? ενταξει δεν εκανα κατι κακο.. δεν ειπα οτι το εγραψα εγω.. δεν νομιζω ο φιλος που το εγραψε να εχει προβλημα να το κανουμε και εμεις αυτο που λεει..???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατι την τελευταια φορα που κοιταξα αυτο το κειμενο ηταν γραμμενο απο εμας. Να μπαινεις εσυ και να μας το κλεβεις στην ουσια δεν ειναι και το πιο εντιμο που εχω δει.... Ζηταω την διαγραφη του θεματος απο καποιον υπευθυνο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κωστα για χαλαρωσε λιγο... σιγα μην σου ληστεψα και το σπιτι.. το βρηκα και το εβαλα.. η υπερβολη στο φουλ... λεει πουθενα οτι το εγραψες εσυ? και στο κατω κατω τι σε πειραζει να αθουν και οι αλλοι αυτο το πραγμα? παρακαλω το θεμα να μην σβηστει.. διοτι εβαλα το λινκ που το βρηκα... δεν ειπα πουθενα οτι ειναι δικο μου.. αν εσυ νομιζεις οτι το εκλεψα μαλλον εχεις αυταπατες.. θα το εκλεβα αν ελεγα οτι το εγραψα εγω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
που ακριβως ειναι το προβλημα κ θες να διαγραφει το θεμα????ο φιλος βρηκε κατι στο νετ και το μοιραστηκε μαζι μας....το βρισκω τουλαχιστον γελοιο.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν νομιζεις φιλε μου οτι εσυ δεν εχεις κλεψει ποτε πνευματικα δικαιωματα γραφοντας μια κασετα απο το ραδιο η ενα dvd η δεν εχεις κατεβασει ποτε οπτικοακουστικο υλικο απο το ιντερνετ και δεν εχεις βαλει σπασμενο προγραμμα στον υπολογιστη σου,τοτε σε παραδεχομαι και σου βγαζω το καπελο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρήση Melafix | pavlos1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 27-11-10 22:06 |
αλάτι και melafix | psaropouli | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 24-11-10 15:10 |
Ektozon και Melafix | sailim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-02-10 20:29 |
και ξαφνικα δειτε τι βρηκα πρωι πρωι (αξιζει να το δειτε) | chris129 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-09-07 22:47 |
MelaFix - Το ξερετε ;;; | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 07-08-04 23:36 |