|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ! Τοτε προσοχη με το αλατι εαν βαζεις! Εαν παλι δεν χρησιμοποιης και ολα πηγαινουν μια χαρα χωρις να εχεις απωλειες δεν υπαρχει λογος. Βεβαια λενε οτι τα βοηθαει και στις γεννες και στο να μεγαλωσουν χωρις να αρρωστενουν μιας και το αλατι ειναι προληψη αρκετων ασθενειων εαν χρησιμοποιειτε σε μικρες δωσεις και θεραπεια υπο συγκεκριμενες οδηγιες εαν χρησιμοποιειτε σε μεγαλυτερες δωσεις. Αντε περιμενουμε παρουσιασεις απο τα ενυδρεια σου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τους ρυθμούς που πάω εγώ... σε κανα χρόνο θα κάνω παρουσιάσεις! Αλατι δε βαζω... γέννες έχω και τα μωρα μεγαλώνουν μια χαρά... Δύο περίεργους θανάτος ενηλίκων είχα - ένα γκάπυ και ένα πλατυ και ψάχνομαι... Έχω ανοιξει και θέμα στην ενότητα ασθένειες... Θα το παλέψω κι αυτό... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χωράνε;;;; | maria1983 | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 29-05-10 22:06 |
πόσα χωράνε | nikos mennis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-02-10 22:25 |
Χωράνε να στρίψουν;;; | caverman | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 10-09-08 13:35 |
Πόσα ψάρια χωράνε σε ενυδρείο 96λίτρων; | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 23-12-07 21:49 |
Πόσα Κέλβιν? | filoxenos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-12-05 01:21 |