|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλο ειναι να μας πει γενικα τι και πως, και το οτι περασαν 3 μηνες δεν σημαινει πως δεν πρεπει να μαθει τι εκανε καθος και πως ειναι το σωστο... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ο κυκλοφορητής, όπως σου είπαν παραπάνω, είναι μια αντλία, όλα τα φίλτρα έχουν μέσα τους ένα κυκλοφορητή. Αν μπορείς να βγάλεις το φίλτρο σου από το ενυδρέιο όπως λες παραπάνω είσαι ΟΚ.
Όσο ζω διαβάζω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasisg : 12-01-11 στις 13:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες σας. θα ξεκινησω απο αυριο και ευχομαι να πανε ολα καλα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στελλα μολις ειδα οτι εισαι απο Μεγαρα...
Αν χρειαστεις καποια βοηθεια σφυρα μου,πατριωτης ειμαι. Οσο για να σου βαλει σιλικονη στο καινουργιο ενυδρειο ξεχασε το! Δωστο πισω και ζητα απλα ενα καινουργιο. Σε ποιον πηρες το ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα ηθελα να πω ονομα γιατι το θεωρω δυσφημιση.μενεις μεγαρα? γιατι βλεπω οτι γραφεις και χαλανδρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαρα μενω ναι.
Χαλανδρι εργαζομαι...
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα εχεις δικιο!
![]() ![]() ------------------------- τεστακια δεν εχω παρει.τους κανω αλλαγες νερου καθε 10 μερες.εχω μονο 4 ψαρακια για αρχη ακομα.θερμομετρο εχω.αυτα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STELLABLUE : 12-01-11 στις 12:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κυκλοφορητής είναι μια μικρή ηλεκτρική συσκευή η οποία βασικά τραβάει νερό απ'τη μιά και το στέλνει με δύναμη από την άλλη για να .... κυκλοφορεί στο ενυδρείο σου. Δες π.χ.
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...fID=&show=grid Τώρα, για το άλλο: επειδή σε βλέπω έτοιμη να ψάχνεις σιλικόνες: δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση να "μπαλώσεις" διαρροή. Οι περισσότεροι ξηλώνουν όλη την κόλληση και ξανακολάνε το τζάμι. Θέλει πολύ καθαρές ενώσεις, καλό στέγνωμα, και μέρες για να στεγνώσει τελείως και να μπορεί να βυθιστεί σε νερό ξανά. Αν είσαι αρχάρια θα σου πρότεινα να μην το επιχειρήσεις. Αν ένα μαγαζί σου πουλάει καινούργιο ενυδρείο και δε δέχεται να στο αντικαταστήσει όταν παρουσιάσει διαρροή τόσο σύντομα, πάει να σε πιάσει κορόιδο... |
|
||||
|
||||
![]()
θα δω τι θα κανω με το ενυδρειο.θα το παω εκει και θα το ξεκαθαρισω το θεμα γιατι και μενα κατι μου ''βρομαει''.τελοςπαντων.και σε τι χρησιμευει ο κυκλοφορητης? η αληθεια ειναι οτι δεν μου εδωσε πολλες πληροφοριες οταν ξεκινησα αυτο το χομπι και οτι πληροφοριες εμαθα εψαχνα απο το ιντερνετ.και ετσι δεν γνωριζω πολλα παρα μονο τα βασικα.ολα αυτα για το στρωσιμο ενυδρειου απο τα φορουμ και τα site τα εμαθα..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοστάτης διαρροη | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-10-09 13:12 |
Διαρροη!!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 14-01-09 19:38 |
Πιθανη διαρροη ενυδρειου | Seaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 07-01-08 18:51 |
διαρροη | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 15-06-05 01:41 |
διαρροη SOS | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 28-04-05 09:23 |