|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() ΑΝ δείς στην φωτογραφία του ενυδρείου μου, δεξιά φαίνεται το σωληνάκι του DIY CO2 και οπως βλέπεις το βάζω πίσω απο το κυκλοφορητάκι 600l/h και τα αποτελέσματα τα βλέπεις στην φωτογραφία!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πιστευεις οτι δεν θα κανουμε καθολου δουλεια με την αεροπετρα?ουτε δοκιμαστικα?ετσι για να δουμε οτι πετυχε το μειγμα?και μετα παιρνουμε κατι αλλο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο να το χαίρεσαι!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ, αλλά δεν είναι εκει το θέμα, ήθελα να εστιάσετε, στις φυσαλίδες που γεμισαν το ενυδρείο!!!!
![]() ![]() ![]() ΥΓ. ΤΟ ενυδρείο το διέλυσα για να μπλέξω με τα γρασίδια!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαφορά ειδα στην ανάπτυξη των φυτών αλλά παράλληλα όπως λέει και η Βασιλοπούλα (Kingrim) πρέπει να γκαζώσεις και φώς-λιπάσματα. Πάντως από ότι κατάλαβα η διάχυση είναι πιο σημαντική από την απλή ύπαρξη του CO2.Εννοώ ότι μικρές φυσαλίδες και περισσότερη διαρκεια έχουν καλύτερα αποτελεσματα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που έχω καταλάβει είναι : όταν εμφανίζεται άλγη κάνεις ένα βήμα πίσω. Με την αερόπετρα θα δείς σίγουρα διαφορά, αλλά μάλλον μικρή. Εγώ μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Aquaman. θα κοιτάξω για κανένα κυκλοφορητή σρο petculumus. ------------------------- Παράθεση:
Απλά είδαμε και τα υπόλοιπα! ![]()
Raven is the best! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mitsos1975 : 12-01-11 στις 11:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Και να σου πώ γιατί? Γιατί χαζεύω αυτούς τους ωραίους κ..λους και δεν δίνω σημασία στα γραφόμενα! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αμαν τωρα τους είδα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbig : 12-01-11 στις 12:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά κοίτα μήπως μπορείς να βάλεις τα λαστιχάκι στο φίλτρο! ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Raven is the best! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mitsos1975 : 12-01-11 στις 12:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι με την γνωστη μπλε αεροπετρα που βαζουμε για οξυγονο..στο φιλτρο μου δεν μπορω να βαλω το λαστιχακι γιατι ειναι το εσωτερικο της juwel και εχει πολυ λεπτες χαραμαδες και δεν χωραει το ατιμο..Οπωτε να το βαλω χαμηλα κατω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για καθαρισμό διαχυτήρα με χλωρίνη | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-09-09 18:40 |
Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |
Μια μικρή πρόταση.... | Simpethera | Greek Aquarist's Boards | 25 | 16-10-03 20:59 |