|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήγα στο πέτ σόπ χθές και αγόρασα πέτρες για το ενυδρείο.Πήρα και αλάτι και αύριο θα βάλω ψάρια.
Τοποθέτησα έτσι τις πέτρες ώστε να είναι και ωραίες στο μάτι αλλά και να παρέχουν μερικές κρυψώνες στις κιχλίδες. |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα τι ψαρια θα βαλεις ??
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου μόλις τα έριξα στο ενυδρείο μου
![]() ![]() ![]() Ζόρικα τα πράματα ![]() ![]() ![]() ![]() Απο αύριο θα αρχίσει το ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Με κέρδισαν με την πρώτη ματιά!Είναι πανέμορφα! http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...w=1020&bih=537 Αλλος ένας αγιάτρευτος έρωτας |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φίλε μου μεγειά και καλορίζικα. Πες μου κάτι... πόσο πλήρωσες για τις πέτρες στο πετ σοπ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάρια απο πού πήρες?
|
||||
|
||||
![]()
Είναι 3 ευρώ το κιλό.Πλήρωσα 15 για 5 κιλά βράχο.Απο βδομάδα θα πάω να πάρω και αλλο να βάλω και απο την άλλη.
Τα ψάρια φίλε Δημήτρη θα πάω αύριο μετά το σχολείο να τα πάρω.Μου τα έχει κρατήσει και το βράδυ θα τα παρουσιάσω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φίλε μου σε κανενα λιρόυ μέρλιν να πήγαινες τζάμπα, που λέει ο λόγος, θα τις έπαιρνες
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποιο μαγαζι πήγες?
και τι μέγεθος είναι?
|
||||
|
||||
![]()
Είναι μικρομεσαίες.Εντάξει προτιμώ τον φίλο μου γιατί και καλύτερες τιμές μου κάνει και θα κάτσω να πώ 2 βλακίες μαζί του να περάσει η ώρα και πάνω απ΄όλα προτιμώ να στηρίξω μια οικογενειακή επιχείρηση παρά μια αλυσίδα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπάρχει γνωστός στο χόμπυ είναι οτι καλύτερο.
![]() ![]() ![]() Αποστολές κάνει?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω...Είναι ολόιδιες με ποταμίσιες.."το χητε και στου χουριό σας" που λέει και η διαφήμηση
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στύσιμο νέου ενυδρείου | valantis315 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 18-04-10 01:16 |
Προτάσεις για κιχλίδες λίμνης Tanganyika | jopa | Tanganyika | 8 | 08-09-07 18:39 |
Στύσιμο καινούριου ενυδρείου | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-02-07 15:28 |
νέο στύσιμο ενυδρείου την άποψή σας | roti | Malawi | 27 | 17-12-06 00:13 |
Στάσιμο νερό... | silveraro | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-02-06 16:53 |