|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν κοιτάς και προς Κίνα μεριά για φτηνές αντλίες? Έχει γίνει μεγάλη κουβέντα στο φόρουμ (με θερμούς υποστηρικτές εκατέρωθεν
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Για το έπιπλο που λες έτσι έμαθα κι εγώ σήμερα.. Μάλλον θα είναι αποκλειστικά ξύλο, βρήκα ήδη και άνθρωπο του έδωσα διαστάσεις και περιμένω να μου πει τιμή. Παράθεση:
Οπότε όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ, καλύτερα ο εξοπλισμός να με βοηθάει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλη η 1002 αλλα και 23W
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι είναι 23w και αυτός ήταν ο λόγος που την είχα απορρίψει αρχικά αλλά τώρα μου φαίνεται κάπως απαραίτητο..
Σε εξωτερικό φίλτρο δεν πάω, μεγάλο το κόστος. Σε εσωτερικό κανονικό επίσης δεν θέλω να πάω, νομίζω ότι το τύπου αμβούργου θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Σε μικρότερη αντλία είπαμε ότι παίζω οριακά.. Δεν βλέπω άλλες επιλογές.. Εν τω μεταξύ, έχω στο μυαλό μου ακριβώς την εικόνα που θέλω να φτιάξω στο ενυδρείο! Ανυπομονώ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελεις χαμηλο κοστος, τα κινεζικα εξωτερικα φιλτρα δεν ειναι ακριβα, για τα λεφτα τους ειναι καλα
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...fID=&show=grid Και υλικα σουπερ σε καλη τιμη http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1847
|
|||
|
|||
![]()
Όντως πολύ καλές οι τιμές αλλά θα επιμείνω στο αμβούργου..
Πλεον έχω κατασταλάξει στα περισσότερα κομμάτια που θα συνθέσουν το ενυδρείο και έχω φτιάξει μια σχεδόν πλήρη εικόνα στο μυαλό μου. Τα μόνα κομμάτια του παζλ που μένουν είναι 1. Diy καπάκι και πως θα προσαρμοστεί η λάμπα/λάμπες, κάτι έχω σκεφτεί αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος.. 2. χαρακτηριστικά λάμπας 3. άμμος ή ψιλό χαλικάκι και σε τι χρώμα.. Τελικά η κόλληση του ενυδρείου θα γίνει πέμπτη ή παρασκευή, μέχρι κυριακή θα έχουνε μπει και οι κόντρες και δευτέρα θα ξεκινήσει να γεμίζει. Για σιγουριά θα το αφήσω καμιά εβδομάδα γεμάτο νερό και αν όλα πάνε καλά σε περίπου δυο εβδομάδες από τώρα θα μπει πάνω στο έπιπλο και θα ξεκινήσει το στήσιμο.. Λογικά λοιπόν το αργότερο μέχρι τέλη φλεβάρη θα μπούνε μέσα ψαράκια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα το κάνω κοινωνικό τελικά (το χρυσοψαράδικο) | Τηλέμαχος | Ζωοτόκα | 73 | 11-12-10 10:33 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |
20λιτρο τι επιλογές έχω? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 10-07-10 17:54 |
Νέο ενυδρείο - επιλογές - βοήθεια! | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-08-08 23:04 |
Επιλογές φόντου | Celda | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 16-12-05 20:59 |