|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειραζει παιδια μιληστε, μια παρεα ειμαστε, εδω...
οσο για το λινκ με τον βιοτοπο τους, σε ευχαριστω!!! ειχα δει λιγες φωτο και βιντεακια και απο εκει εστησα λιγο ξυλο λιγες πετρες, και φυτακια... το ξυλο αν και μεγαλο ειναι ομορφο και επιβλητικο και ακομα ειναι πολυ νωρις για να μην χωρανε τα ψαρακια... ![]() ![]() ![]() ![]() τωρα με τα L 190 θα εχω προβλημα ρε παιδια??? εγω τα σκεφτηκα επιδη μου αρεσουν και σαν μεγεθος γινονται 35 εκατ. Κωστα μου ειπες οτι εσενα ειναι κοντα στα 20 , και οτι λογικα δεν θα εχω προβλημα... τι αλλο θα προτεινατε να βαλω για τον βυθο?? τωρα που βρηκα κι αλλον κολλημενο ( raven ) πες τα ολα.... ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1000 λιτρα αμερικης | libee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 35 | 28-04-11 19:34 |
αλλαγη φοντου ενυδρειου 1000 λιτρα | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 08-01-11 21:04 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |
κεντρικη αμερικη | Giwrgos23 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 17-04-06 00:56 |