|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-01-11 στις 23:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τουτο δεν ειχαμε δει,θα το δουμε ομως!
Ζευγαρι ε? 1000 λιτρα και παλι εισαι οριακος,οχι απο λιτρα,απο μηκος! Με το καλο να τα δουμε Αθανασιε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ζευγαρι θα βγει μετα απο 1-2 χρονια. στο ενυδρειο θα ξεκινησουν απο 6-7 τεμ και με αρκετη προσπαθεια θα τα μεγαλωσω με οσο λιγοτερες απωλειες... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aντε χαρας το κουραγιο σου.
Με το καλο ρε φιλε! Ειναι παντως ενα θεμα μετα τι θα κανεις με τα υπολοιπα 4-5 που περισσευουν ε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εχεις δικιο...Σε ξεχασα εσενα!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Tα Peacock bass ειναι η μεγαλη μου αδυναμια !! Γουσταρω τρελλα ! με το καλο να τα βρεις Θαναση.
Τον L 190 δεν θα τον χαψουν αν μεγαλωσουν αργοτερα; Ξερω οτι οι Panaque ειναι σκληροι σαν προκες που λενε και οι Αγγλοι (hard as nails) αλλα τα Peacock δεν αστειευονται και ο,τι χωραει στο στομα τους κινδυνευει. Ρωταω για να μαθαινω κι εγω οταν ερθει η ωρα μου.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1000 λιτρα αμερικης | libee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 35 | 28-04-11 19:34 |
αλλαγη φοντου ενυδρειου 1000 λιτρα | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 08-01-11 21:04 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |
κεντρικη αμερικη | Giwrgos23 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 17-04-06 00:56 |