|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι springtails (η Κολεμβολα), ειναι αρθροποδα πολυ συγγενη των εντομων.
Ειναι ακακα για τα φυτα και τα ψαρια. Συνηθως αναπτυσσονται οπου υπαρχει οργανικη ουσια και υγρασια (πχ αν υπαρχει ξυλο που εξεχει απο το ενυδρειο) |
|
||||
|
||||
![]()
και βγαίνουν σε διαφορες αποχρώσεις;
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα είναι σχεδόν κλειστό το καπάκι.
Είναι πάνω στα ξύλα κ επειδή δεν έχω σε όλη την επιφάνεια ροή νερού μιας κ έχω ξύλα κ μπόλικο κερατοφυλλο,μια χαρά την έχουν καταβρει. Tsoum τα φωτογραφισα με ανεστραμενο φακό. Αλλιώς δεν εστιάζει καν η μηχανή.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, μπορει να εχουν διαφορα χρωματα απο ασπρο ως καστανο. Ειναι σαπροφαγα και συνηθως τρεφονται με μυκητες η ξυλο που σαπιζει. Μπορει να ηταν ηδη στο ξυλο που βαλατε στα ενυδρεια σας
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να ήταν από πριν.
Ήταν στεγνό το ξύλο κ πριν το βάλω μέσα το επλυνα με καυτό νερό. Αφού δεν κάνουν κακό όμως θα τα αφήσω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ε καποια στιγμη θα φαγωθουν.. τι ανησυχεις?? ![]() ![]() απλα το θεμα ειναι μην βγουν και αρχιζουν και κοβουν βολτες σπιτι σου... και εσυ εισαι καπως ετσι... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχα....
Είναι τόσο μικρα που αν καταφέρω κ τα δω έξω από το ενυδρείο σημαίνει ότι θα έχουν γίνει εκατομμύρια. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι φυτα ειναι αυτα | harris samos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-01-10 12:45 |
ΤΙ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ??? | harris samos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 12-08-09 10:51 |
Τι ειναι αυτα???? | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 24-02-09 04:53 |
τι ειναι αυτα? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-09 23:12 |
τι ψαρια ειναι αυτα? | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-07 11:35 |