|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα είσαι σβέλτος σαν σαλιγκάρι
![]() Το μάτι μου θόλωσε απο τις καταπληκτικές φωτογραφίες σου και δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα ![]() Ρίξε άμμο,ρίξε μια σακκούλα κελύφη στα δεξιά,γέμισε νερό και βάλε τον κινέζο να δουλεύει. Ακόμα? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όντως, αυτές οι φωτο είναι όνειρο, αποθανατίζουν την ουσία και όχι τα περιττά διάφορα...
Κλεόβουλε, σε πείσμα των καιρών και των συνηθειών μου... σημειώσαμεν πρόοδο... μόλις μπήκε η άμμος.... Πάμε για το ακουαφόρτε σήμερις, οπότε αύριο να μπουν και τα κελύφη και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μπει και νεράκι... οπότε με βλέπω το άλλο γουίκεντ να σου έρχομαι για ψαράκια... ΥΓ.: Το βιβλίο κουκλί.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη QS-Plan : 09-01-11 στις 16:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μας τα λες και εις διπλούν για να τα εμπεδώσουμε
![]() ![]() ![]() Ρίξε βρε νερό μέσα και βάλε το φίλτρο να δουλεύει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
άντε... το διόρθωσα κι αυτό...
γή... μπήκε σήμερις ύδωρ... θα μπει αύριο... από μεθαύριο θα είναι ότι πρέπει για το "γή και ύδωρ" ο κινέζος πάντως αδημονεί... ΥΓ.: Να βρω αύριο σφουγγάρια άνθρακα που να τα βρουν με τον κινέζο μου και ξεκινάω... κάλλιο αργά παρά ποτέ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
είδα και βλέπω κίνηση. Από χθες μπήκαν 5 πανέμορφα julidochromis trancriptus και δεν χορταίνω να τα βλέπω... (δουλειά να δούμε πότε θα κάνω) και είμαι στην αναμονή για να ολοκληρωθεί το ενυδρείο με τα neolamprologus brevis εντός των ημερών θα ακολουθήσει και η ΥΠΕΡΟΧΗ φωτογράφηση |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απόπειρα για ταγκανικα... | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 27-12-10 21:54 |
Αποριών συνέχεια | agapanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 24-09-10 21:22 |
Απόπειρα για το 1ο κοινωνικό ενυδρείο γλυκού νερού | Stefan0s | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 06-09-10 22:14 |
Λίπανσης συνέχεια... | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-09-09 19:32 |
Άλγη .....(συνέχεια) | chris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-06-03 15:05 |