|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
140 40 40 εισαι σουπερ βαλε και ενα 10ρακι τζαμι αμα μπορεις οικονομικα να το βαλεις νομιζω θα εισαι οκ
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα δεν έχεις καπάκι θα έχεις πολύ εξάτμιση. Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα. Εμένα, στους 24-25 βαθμούς, χανει περίπου 7 λίτρα την εβδομάδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοντρες σιγουρα να βαλεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο ειναι παραξενο!!!! καλα το χωμα στην τελευταια γυαλα πς το εβαλαν??? μαλλον fake ειναι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() χαχαχα!!!! μονο ενας ελληνας μπορουσε να γινει ο ''τιραμολας'' ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44571
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά... Σήμερα έκανα την έρευνα μου και μου είπαν 100 ευρώ για τζάμια ενός εκατοστού και με διαστάσεις του ενυδρείου 140*40*40... Καταρχάς πώς βλέπεται την τιμή...??? Με αυτό το τζάμι θα χρειαστούν και κόντρες...???
|
|
||||
|
||||
![]()
Η τιμή νομίζω πως είναι πολύ καλή. Για κόντρες δεν ξέρω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παράξενο BOTIA | billos95 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 14-05-10 14:50 |
Παράξενο φυτό σε ενυδρείο | sv2gfx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 07-11-09 17:16 |
Παράξενο | Ηλίας | Σαλιγκάρια | 3 | 03-02-09 21:14 |
Κάτι παράξενο στο ενυδρείο μου... | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 07-02-08 09:03 |
Παράξενο ..... | crazyio | Bettas | 2 | 04-03-06 19:49 |