|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ξανα διαβασα παλι το χαρτακι στο αλατι πανω. Λεει, suitable for live-bearers(guppy-platty-xiphophorus and some mollies). Παντως στην αλλαγη που εκανα σημερα δεν εβαλα αλατι... Δεν μας εχουν πει ομως οι κατοχοι γκαπακιων αν βαζουν αλατι? Μονο εγω βαζω?? ------------------------- Οχι δεν εχω co2. Δεν εχω τρελα φυτα μεσα!! Να βγαλω φωτο ολου του ενυδρειου αλλα σε τι ακριβως θα χρησιμεψει?? Ειμαι δουλεια τωρα δυστηχως απο αυριο μπορω να βαλω.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 05-01-11 στις 23:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια φωτο 1000 λεξεις
|
||||
|
||||
![]()
ε δεν μπορω να μην συμφωνησω με αυτο!!!
+1000 ------------------------- Παράθεση:
Δωσε ρε συμφορουμιτη κανενα tip...εβαλες γεννηστρα?? Εκανες κατι ιδιαιτερο? Πως ξερεις ακριβως ποτε θα γεννησουν?? Το κακο ειναι οτι οταν σπασουν τα νερα δεν θα καταλαβουμε!!! (αστειακι...) !! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 05-01-11 στις 23:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν βαζω αλατι και δεν εχω προβλημα το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι γεννανε συνεχεια κατι που θα παθεις και εσυ και δεν θα ξερεις που θα τα βαλεις
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαλε κερατοφυλλο ετσι ωστε οταν γεννηθουν τα μικρα να μπορεσουν να κρυφτουνε απο τα μεγαλα γεννιστρα δεν το συνιστω στρεσαρουν τα ψαρια, οταν ξεφουσκωσει ψαξε για τους γονους
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξαφνικοι θανατοι.. | yannakis | Ζωοτόκα | 1 | 24-06-10 21:09 |
θανατοι Iriatherina | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-01-09 18:15 |
Ξαφνικοι θανατοι | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-02-08 00:26 |
2 θανατοι σε 2 μέρες | pantelis51 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-02-08 23:23 |
Ξαφνικοι θανατοι | IRENE | Ζωοτόκα | 11 | 14-11-06 00:19 |