|
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε την μπριζα απο το ρευμα..
κλεισε ολα τα βανακια.. αποσυνδεσε τα βανακια μεταξυ τους.. παρε τον καδο και βαλτον σε μια λεκανη.. ανοιξε το βανακι της εξοδου για να μπει αερας.. ανοιξε το καπακι και κανε οτι θες στο φιλτρο...!! ![]() Αν δεν εχει μαζεψει αερα μεσα κοιτα μηπως υπαρχει καμοια αεραντλια κοντα στην εισαγωγη του φιλτρου.. --------------------- Μαζι γραφουμε.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αεραντλια ναι εχω.. αλλα ειναι μπροστα απο μια μεαλη πετρα που εχω και η ειδοδος ειναι απο πισω.. οποτε νομιζω δεν επηρεαζει.. αν τυχον επηρεαζει τι να κνω? να την κλεισω την αεραντλια και να κουνησω το φιλτρο?
|
||||
|
||||
![]()
Αν επηρεαζει απλα μετακινησε λιγο την εξοδο της αεραντλιας!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπα μολις το εκανα και αυτο και δεν ειναι.. θα ακολουθησω την συμβουλη του παναιωτη.. και θα περιμενω ελπιζοντας να ''στρωσει'' ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπομονη και θα στρωσει!!! μην ανυσηχεις
|
|
||||
|
||||
![]()
το ευχομαι φιλε παναιωτη και το ελπιζω..
------------------------- Πντως ειναι φυσιολογικο καθε φορα που το κουναω να βγαζει αερα??? ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 06-01-11 στις 00:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι οταν το κουνας βγαζει φυσαλιδες και εγω το ειχα αστο σταθερο σε ενα σημειο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-12-09 20:12 |
eheim 2213 | joe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-03-09 15:51 |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
Eheim Clasic 2213 θορυβος | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 04-01-08 21:00 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |