|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή χρονιά! Το καρχαριάκι επέστρεψε στο pet shop, δεν μου φαινόταν ευτυχισμένο, σε αντίθεση με τα αγγελόψαρα που πρέπει να είναι ζευγάρι, γιατί φιλιούνται συνέχεια!!! Έβαλα 5 νέον μέσα, τα οποία ακόμη είναι στη σακούλα και τα αγγελόψαρα έχουν τρελαθεί να τα χαζεύουν... Μέτρησα το PH μου και είναι 7, προφανώς λόγω των ζωντανών φυτών..
|
|
||||
|
||||
![]()
A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν τα χαζευουν γιατι θα παιξουν μαζι τους !!! Αλλα γιατι ηρθε η παραγγελια τους !!! μαμ μαμ μαμ !!!! Και αυτο δεν ειναι φιλακια !!! Ειναι μαχη για να δουν ποιος θα ναι το αφεντικο και ποιος ο δουλος !!! Το κανουν ολες οι κιχλιδες !
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roussaks : 05-01-11 στις 14:22 Αιτία: Sorry για την αλλαγη του βιντεο αλλα αυτο το δειχνει πιο ξεκαθαρα |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, άμα τα φάνε θα αυτοπυρποληθώ! Φαίνεται ήδη ποιος έχει κυριαρχία από τα δύο, το έχω καταλάβει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν αυτοπυρποληθεις πες μου να φερω μπριτζολες !!! ( ΜπλακΕβραιοΧουμορ)
Εχουμε και λεμε ...τωρα που ειναι μικρα δεν πιστευω να τα φανε ! Αλλα μια μερα θα τα μετρας και θα σου βγαινουν λιγοτερα !!! Προς το παρον μπορεις να τα αφησεις .... Οχι τιποτα αλλο αλλα θα σου πουν και τιποτα στο πετ καμια ηληθια δικαιολογια του στυλ πρεπει να τα βαλω σε καραντινα κτλπ ... Παντως αρχισε να μαζευεις λεφτα για μεγαλυτερο !!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πού είναι βρε το βίντεο?? Περιμένουμε...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Xαχαχα, το ξαναείδα και μου φάνηκε πολύ "φτωχό" φιλάκι σε σχέση με αυτό που υπήρχε στο youtube... ίσα ίσα ακούμπησαν τα κεφάλια!
|
|
||||
|
||||
![]()
δε πειραζει....και τα φτωχα φιλακια...ειναι φιλακια
![]() θα παρουμε και μια γευση απο τα ψαρια σου και την κατασταση της υγειας τους εξ οψεως τουλαχιστον. γενκοτερα μια παρουσιαση του ενυδρειου σου συμφωνα με τη φορμα που θα βρεις στα υπομνηματα και με φωτο ή βιντεο θα βοηθησει να ακουσεις αρκετες συμβουλες και γνωμες. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οπότε μετά...
![]() ![]() ------------------------- Δεν φαίνεται να μπορώ να το ανεβάσω στη μορφή που το έχω, ως βίντεο δηλαδή. Μου δίνει τη δυνατότητα μόνο για docs και photos sta attachments (???) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 06-01-11 στις 12:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα 5 νεον ηταν ανταλλαγη για το καρχαριακι? Αυτα τα πετσοπ δεν κρατιουνται με τιποτε.... ![]() Θα ημουν πολυ σκληρος αν ελεγα οτι ενυδρειο λιγοτερο απο 60 λιτρα στα χερια αρχαριου ειναι συνταγη για μπελαδες? |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, ακριβώς! Ανταλλαγή για το καρχαριάκι.... Το ενυδρείο αυτό είναι προσωρινό όπως αποφάσισα, τα αγγελόψαρα θα μπούνε σε μεγαλύτερο και θα προστεθούν κι άλλα, ενώ σε αυτό το ενυδρείο θα βάλω έναν τυχερό μονομάχο μόνο του....
ΣΤο μεταξύ, να ρωτήσω κάτι άλλο. Τελικά τα "φιλάκια" είχατε δίκιο anything but φιλάκια είναι. Ενώ αρχικά φαινόταν το ένα το μαυριδερό αγγελόψαρο να είναι αρχηγός, το άλλο το ασημένιο σήμερα το τσιμπάει ανελέητα και δεν το αφήνει να φάει. Αυτό είναι σίγουρος δείκτης ότι είναι δύο αρσενικά μέσα ή πρέπει να τα παρατηρήσω κι άλλο για να καταλήξω στο συμπέρασμα?? ( διάβασα το υπόμνημα για να ξεχωρίσεις τα φύλα των ψαριών και το βρίσκω σχεδόν αδύνατον να κάνω αυτή τη διαδικασία...) |
|
||||
|
||||
![]()
Και ειναι ειδικα αν δεν ειναι και σεξουαλικα οριμα !
Τα νεον ζουν ;;;
|
|||
|
|||
![]()
Tα έχω ταίσει τόσο πολύ τα νέον που διπλασιάστηκαν σε όγκο... Δεν αφήνω δε καθόλου ατάιστα τα αγγελόψαρα από φόβο μην φάνε τους Dalton.... άσε μέχρι να πάρω το άλλο ενυδρείο θα πεθάνω από την αγωνία. κάθε δύο ώρες τα μετράω να δω αν είναι πέντε!
------------------------- Σίγουρα είναι σεξουαλικά ανώριμα, ούτε στην εφηβεία δεν μπήκανε ακόμη!! lol Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 07-01-11 στις 12:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για να τσιμπιουνται ειναι...
Τι μεγεθος εχει το σωμα τους? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
2,5 εκατοστά μήκος επί 1,5 ύψος περίπου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
919,92 euros το juwel 400 με έπιπλο... Αν είναι να πάρει κανείς κάτι σωστό, θα αργήσει λίγο... lol!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
silver shark | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-09-09 19:57 |
Χαρίζεται silver shark | antonis_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 23-02-08 21:38 |
Ζωοτόκα με ... silver shark! | _antonis_ | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 09-09-07 15:32 |
Κιχλίδες με silver shark? | AlexDuke | Malawi | 8 | 18-02-06 16:48 |