|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να πάρω και ένα τσιντσιλά άλλα φοβάμαι ότι μετά η μάνα μου θα πετάξει έξω από το σπίτι και μένα και τα ζώα μου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχαχα μπορεις να πεταξεις εσυ την μαμα σου.... ![]() ![]() ![]() πλακα κανω φυσικα...η μανα ειναι μονο μια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα τσιντσιλα ειναι τελεια και εκπαιδευονται αν το παρεις μικρο! εδω δεν εχει πεταξει η μανα μ ακομη εμενα κ φοβασαι εσυ? καποτε τα χαμστερ μ ειχαν κανει 14 μικρα κ τα χαριζα στ παιδια σχολειο. τωρα βεβαια δεν εχω κανενα χαμστερ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά αγόρασα δευτερο χαμστεράκι αλλά τα έχω χώρια λόγο ότι το καινούργιο ορμούσε στο παλιό.
|
|
||||
|
||||
![]()
αναμενο ηταν αυτο αν τα αφηνες μαζι το ενα απο τα δυο δεν θα ζουσε....μπορεις να κανεις το αλλο ομως....βαλε τα δυο κλουβια το ενα διπλα στο αλλο για να συνηθησουν...επειτα απο καιρο δοκιμασε να τα αφησεις για λιγο μαζι ενω φυσικα εισαι και εσυ μπροστα ....ισως να υπαρξει βελτιωση
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό σκάφτομαι να κάνω αλλά ο γαμπρός μου βγήκε πάρα πολύ φοβητσιάρης.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok. θα το έχω υπόψη μου για μελλοντικές απορίες μου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Exasa to hamster mesa sto spiti mou! | Falala | Άλλα ζώα | 11 | 13-03-09 23:50 |
Roborovski dwarf hamster | crazyio | Άλλα ζώα | 41 | 08-07-06 10:46 |