|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε γιαννη!!!!!ισως σε καποια γωνια εαν μπει καποιο ψηλο φυτο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφο ειναι....
![]() *Τα σερπα θα τα εβγαζα παντως
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα και καλή χρονιά, πολύ ωραία παρουσίαση, όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερο, οι πέτρες άραγε επιρρεάζουν τις παραμέτρους του νερού? Σε τι παραμέτρους διατηρείς τα rasboras?...
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ
Παράθεση:
ευχαριστω πολυ Παράθεση:
να αλλαξεις ![]() Παράθεση:
με φοβιζουν τα ψηλα φυτα θα χαθει η ισσοροπια το aquascape ειναι ενα βουνο (mountainscape) οποτε τι φυτο μπορει να ειναι τοσο μεγαλο οσο και το βουνο ![]() ευχαριστω πολυ τι ειναι τα σερπα δεν καταλαβα ------------------------- Παράθεση:
τωρα τα εχω σε Ph 6,5 GH 15 Kh 12 No2 0 Nh3/Nh4 0 No3 12,5 Fe 0 me o,25 (οταν ριχνω λιπασμα μετα απο 2 ωρες ξανα 0) Po4 0,1 τωρα ο στοχος ειναι το 0,5 οπως και στο παλιο aquascape co2 περιπου 30ppm (συνδιασμος drop checker Και Ph controller νομιζω καπου εκει ειναι) αλλα σε λιγο θα εχω Α/Ο οποτε Ph Gh Kh θα πεσουν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 05-01-11 στις 10:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπερβάλω καθόλου Γιάννη...
Από πλευράς αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και εκτέλεσης, hardscape καθαρά και μόνον (δηλαδή μην λαμβάνοντας καθόλου υπόψιν τα φυτά ...) αυτό και ο ''Θρόνος'' είναι ότι καλύτερο έχω δει... τουλάχιστον από Ελλάδα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πραγματικα ειναι εκπληκτικο..!!! το χαζευω καθε μερα .. θα σε πειραζε να το βαλω wallpaper???
|
||||
|
||||
![]()
σαν να βλεπεις πινακα ζωγραφικης ειναι,πραγματικα πανεμορφο, bravo Γιαννη ευχαριστουμε
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΥΓ.: Βάλτου και καμμια χαντρούλα ![]() ![]() ![]() ΥΓ.: Στο λερόυ ακόμη περιμένει ο τύπος στο ταμείο να του δείξεις την φωτο που του υποσχέθηκες για το πως έγινε... πήγα να πάρω τα πετραδάκια μου και έμεινα κανα μισάωρο περιγράφοντας το πως έγινε το κόσμημα σου ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.google.gr/images?q=serpae...w=1366&bih=544 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ααααα εγω τα ξερω για phantom tetra
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |