|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο ειναι σωστο?
|
|||
|
|||
![]()
++++
αλάτι γιατί βάζεις? Μην ταίζεις κάθε μέρα bloodworm Τα ψάρια είναι από γέννα σου? |
|
||||
|
||||
![]()
πφφφφ, τα μπερδεψα
Νο2 = 0 Νο3 = 10 PH 7.4 ------------------------- Παράθεση:
bloodworms 2-3 φορες την εβδομαδα Τα ψαρια δεν εινια απο μενα...pet shops.Απο διαφορετικα μαλιστα το καθε ενα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 05-01-11 στις 00:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αλάτι δεν χρειάζεται μόνο που και που και όχι αυτό που βάζεις αλλά τυροκομικό η της API
Συμπτώματα δεν είχες καθόλου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο ειναι http://www.underwater-shop.com/image...%20Salt%20.jpg Συμπτωματα οχι δεν ειχα. Απο οτι καταλαβαινω βεβαια και γω. Δεν ειμαι ιχθυολογος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα....λες να πεθανε απο αυτο ο μονομαχος?? τι να πω...
τα αλλα guppieς oμως? και μαλιστα το 1 ηταν και εγκυος....πφφφφ Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζετε....ολα σωστα τα εχω.... θα δουμε... |
|
||||
|
||||
![]()
Ποση περιπου ωρα διαρκει η εισαγωγη του νερου στο ενυδρειο κατα την αλλαγη?
Τα αλατι το βαζεις απευθειας στο νερο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αντιχλωριο βαζω στο λεκανακι πριν το ριξω μεσα. ------------------------- το αλατι μετα την αλλαγη το βαζω σε ενα ποτηρακι να λιωσει τους κοκκους και μετα μπαμ το ριχνω χυμα μεσα. Αλλα αλατι βαζω στις 2 τελευταιες αλαγες 1 κουταλι σουπας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 05-01-11 στις 01:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Από ποια άποψη είναι ΟΚ?
Καταρχάς τα ψάρια δεν το χρειάζονται Δεύτερον γιατί νερό το έχει βγάλει η εταιρία και τι συμπληρώνει? Μήπως αυξάνει τις συγκεντρώσεις σε ορισμένα στοιχεία σε μη αποδεκτό βαθμό? |
|
|||
|
|||
![]()
και να πεσουνε και τα νιτρωδη που δημιουργουν προβλημα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ξανα διαβασα παλι το χαρτακι στο αλατι πανω. Λεει, suitable for live-bearers(guppy-platty-xiphophorus and some mollies). Παντως στην αλλαγη που εκανα σημερα δεν εβαλα αλατι... Δεν μας εχουν πει ομως οι κατοχοι γκαπακιων αν βαζουν αλατι? Μονο εγω βαζω?? ------------------------- Οχι δεν εχω co2. Δεν εχω τρελα φυτα μεσα!! Να βγαλω φωτο ολου του ενυδρειου αλλα σε τι ακριβως θα χρησιμεψει?? Ειμαι δουλεια τωρα δυστηχως απο αυριο μπορω να βαλω.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 05-01-11 στις 23:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξαφνικοι θανατοι.. | yannakis | Ζωοτόκα | 1 | 24-06-10 21:09 |
θανατοι Iriatherina | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-01-09 18:15 |
Ξαφνικοι θανατοι | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-02-08 00:26 |
2 θανατοι σε 2 μέρες | pantelis51 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-02-08 23:23 |
Ξαφνικοι θανατοι | IRENE | Ζωοτόκα | 11 | 14-11-06 00:19 |