|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε jimmis1974 τις λαμπες δεν τις γλυτωνει γιατι εχει τον περιορισμο της juwel οποτε 2 λαμπες για το rio 180 εχουν ακριβως 50€.
Οι οσμωσεις ξεκινανε απο 60€ χωρις Di, αν θελει με DI θα πρεπει να παει στα 105€ που ειναι η πιο φθηνη. Οι εμπειροτεροι θα μας που το κατα ποσο χρειαζεται το DI. Αλατι αν παρει συσκευασμενο οσο μεγαλυτερη συσκευασια παρει τοσο πιο οικονομικα θα του ερθει γιατι ετσι κι αλλιως θα το χρειαστει για τις αλλαγες Τωρα για αραγωνιτη υπαρχουν πολλες επιλογες αν δεν παρει απο αγγελια με 40-50€ θα παρει κατι σε απλο , νεκρο. Ο βραχος στα μαγαζια εχει φτασει τα 15€ το κιλο. Απο αγγελια εγω ψαχνω περιπου 2 μηνες και δεν βρισκω η δεν προλαβαινω να στειλω μυνημα , γενικα εχω δυσκολευτει |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειπα με βαση αυτα που εχω παρει και πηστευω οτι με λιγη υπομονη μπορει να βρει και ο φιλος οικονομικα πραγματα, ισως να ημουνα εγω τυχερος ...τ τι να πω .
Γιατι βραχο 35 κιλα + 40 κιλα αραγωνιτη ζωντανο ολο μαζι το πηρα 150 ευρω, σκιμερ aquamedic turboflotor multi 1000SL με 60 ευρω, αλατι χυμα εχει 3 ευρω το κιλο σε πετ , της tropic marine. Οσο για τις λαμπες δεν το προσεξα , οντος το καπακι θελει της juwel και ειναι ακριβες. Απλα το θεωρω λιγακι κοροϊδια να πληρωσει βραχο 15 ευρω το κιλο, με λιγη υπομονη μπορει να βρει κατι , αν δεν βιαζεται λοιπον ο φιλος ας το ρισκαρει να περημενει λιγακι μπας και βρει τιποτα.
|
|||
|
|||
![]()
Εννοειτε οτι ουτε και εγω δεν δινω 300 ευρουλακια για 20 κιλα βραχο. Η τιμη αυτη ειναι θανατος
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
fish only με live rock(Παρουσίαση)...... | TAN | Fish Only | 11 | 02-04-05 00:50 |
live rock | nhreas | Θαλάσσια Βιολογία | 23 | 30-04-04 11:32 |
pluged live rock apo tsimento ??? | Anonymous | Παραλία - Beach Bar | 33 | 25-02-04 22:52 |