Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-04-04, 02:32
ΓΙΩΡΓΟΣ Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΙΛΙΟΝ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos
Γιώργο,
τι φίλτρο έχεις που πρέπει να εξασφαλίσεις την στεγανώτητα του σωλήνα εξόδου;;; Το φίλτρο είναι εξωτερικό (canister)?

ΥΓ. Μην γράφεις με κεφαλαία. Φαίνεται σα να φωνάζεις.
Συγνώμη για τα κεφαλαία .
Περιγραφή του ενυδρείου μου υπάρχει εδω http://studio.aaquaria.com/board/vie...?p=16247#16247
επισης έχω να συμπληρώσω (γιατί τώρα είμαι στο σπίτι και μπορώ να το δώ) οτι τα υλικά του φίλτρου είναι :
1) Σε ότι αφορά το φίλτρο του πρώτου διαμερίσματος (μηχανικό) "Master Filter" της Wave (μοιάζει με υαλοβάμβακα και γράφει στα Ιταλικά οτι είναι συνθετικές ίνες , μή τοξικές)
2)στο δεύτερο διαμέρισμα και μέσα στη ειδική "κάλτσα" έχω 350gr περίπου "Fluval pre-filter" της "Hagen" (μακαρόνι μου το είπε το καταστηματάρχης) και 4-5 κομμάτια "Bio-chem stars" της "Rena" (βιολογικό )
στο τρίτο διαμέρισμα έχω εναν κυκλοφορητή που έχει ρυθμιζόμενη ένταση . Ο καταστηματάρχης μου είπε να τον έχω στο τέρμα , αλλά όπως σας είπα είχα το πρόβλημα της μεγάλησ ροής στην επιφάνεια , που σίγουρα δεν άρεσε καθόλου στους μονομάχους . Τελικά το έβαλα στην ελάχιστη ένταση και η κατάσταση βελτιώθηκε πάρα πολυ.
Περιμένω με αγωνία τις παρατηρήσεις σας .
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές