|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αν κατέβω Αθήνα θα περάσω να το δώ. ![]() Και εσύ αν έρθεις στα μέρη μας στείλε μήνυμα να δεις και τα δικά μας ενυδρεία και ψάρια από κοντα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O Βασιλης τα ξερει τα ψαρια μας. Τα ειδε οταν κολυμπουσαν στα ενυδρεια....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαφως ισχυουν και οι δυο προτασεις.
![]() Αρχικα ειχα φυτεμενο και οταν αποφασισα να ριξω ph δεν εμεινε τιποτα. Η θερμοκρασια στους 27.5, ειδικα για αναπτυσσομενα δισκακια, ειναι κατα την αποψη μου χαμηλη. Αναλογα την ηλικια και τι ταιζεις εχει αμεση επιπτωση στον μεταβολισμο τους οποτε και αρχιζει το προβλημα σχετικα με ορισμενα φυτα. Τo ph επισης αν θεωρησει καποιος οτι πρεπει να ειναι χαμηλα και εννοω 5-5.5 που εχω εγω γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερο, τοτε αρχιζει ο 2ος περιορισμος. Νομιζω οτι το πρωτο που ενδιαφερει ειναι οι δισκοι και κατοπιν τα φυτα οπου παλι αυτα εξαρτωντε απο τον τροπο που ο καθενας αποφασιζει να κρατησει τους δισκους του. Ο αριθμος επισης ειναι αμμεσα συνδεδεμενος με τα λιτρα, τις αλλαγες, τη φιλτρανση καθως και την σωστη αναπτυξη τους. Αν καποιος αποφασισει οτι θελει να ειναι πανω απο το ενυδρειο συνεχεια ειναι αλλο θεμα. Δεν θα αναφερθω σε περιπτωσεις που χρειαζεται να ανεβει η θερμοκρασια λογω προβληματος. Ολα λοιπον ειναι σχετικα και οι δρομοι πολλοι, το θεμα ειναι ποιος ειναι ο πιο ασφαλης και ξεκουραστος για τον χομπιστα. ------------------------- Παράθεση:
ειμαι και εγω προετοιμασμενος. Ολες τις αποσκευες γεμισατε, μια γωνιτσα για εμας δεν ειχες Γεωργιε. ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη White Diamond : 04-01-11 στις 13:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο φαινεται η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εχεις διαφορα ψαρια εκτος απο τους δισκους-παντα γνωμη μου-
τωρα οσο αναφορα το πεχα, δεν εχω καταλαβη μεχρι τωρα γιατι οι δισκοι που εχουν γεννηθη στην αιχμαλωσια -σε πεχα 7η και παραπανω-απο γενιες και γενιες και εχουν διασταβρωθει απειρες φορες γιατι να θελουν πεχα 5.5 -5- η και παρακατω?(ετσι και αλλιως το dna ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ) δεν λεω για αγριους εκει συμφονω αφου εχουν πιαστει σε συνθηκες πεχα 5 τοσο πρεπει να διατηρουνται οπως και το νερο να ειναι τσαι κλπ κλπ, αλλα στους ημερους?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Με αυτα τα δεδομενα πιστευω ολοι καταλαβαινουν τι ειναι καλυτερο για αυτα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι εκτροφεις λογω κοστους δεν μαλακωνουν το νερο και χαμηλωνουν ph στο μεγαλωμα!! Αν ζουσαν στον Αμαζωνιο και παιρναν νερο απο εκει λετε να μπαινανε στη διαδικασια να τα αυξησουν??
![]() Αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι οι συνθηκες των προγονων τους ειναι οι βελτιστες δυνατες που μπορουμε να τους δωσουμε!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υστερα απο 3χρονια περιπου με δισκους -εκτος τους αγριους- ειδα οτι το πεχα που ζουν καλυτερα εινα 6-6,5 το πηγα και παρακατω με οσμωση και μηνες σιγα σιγα μεχρι να κατεβη μεχρι 5 εφτασα, ειδα ομως μια στασημοτητα στην αναπτυξη ενω πιο πανω εχουν γρηγοροτερη,
εγω τους κραταω εκει με αλλαγες νερου περιπου 30% καθε βδομαδα -εχει τυχη και να κανουν ενα μηνα να αλλαξω νερο(μην γκρινιαξη κανενας, οταν φευγης 1 μηνα για δουλεια δυσκολα θα το κανη καποιος αλλος βεβαια καθε 4 μερες μετρησης νερων) ζουμια ριχνω ελαχιστα τα συνηθισμενα trace,σκορδοζουμο,eazy life,και οχι συνεχεια,αυτα τα ολιγα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δισκοενυδρειο μου | alex_mar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-12-10 13:43 |
ΝΕΟ ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ | touak1982 | Δίσκοι | 2 | 27-07-10 08:44 |
Δισκοενυδρειο | Krisos | Δίσκοι | 59 | 01-05-09 03:28 |
ΤΟ ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | bill | Δίσκοι | 3 | 21-07-07 22:02 |