|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Καρντάσι είσαι σε καλό δρόμο.
Η αύξηση της θερμοκρασίας αυξάνει το μεταβολισμό των ψαριών με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τρώνε περισσότερο. Παράλληλα όμως μειώνει και το κύκλο ζωής των παθογόνων. Τέλος χαμηλότερο salinity σημαίνει ότι το ψάρι αναπνέει ευκολότερα ενώ τα παθογόνα δυσκολεύονται στην αναπαραγωγή τους και στη διάδοσή τους. Το ψάρι αν τρώει θα περάσει μία χαρά. Λογικά θα μειωθούν τα στίγματα και σε λίγες ημέρες θα εξαφανιστούν. Την ημέρα εκείνη κάνε μία αλλαγή νερού με σκούπισμα από το βυθό και περίμενε τουλάχιστο τρεις ημέρες με τις ίδιες συνθήκες νερού. Αν δεν τα ξαναπούμε -ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ - καλό Πάσχα. Νίκος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|