|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν δεν βλεπω καλες κολλησεις μου σπανε τα νευρα...
![]() ![]() αν τις εκανες εσυ, σορρυ αλλα δεν μπορω να μην το πω... ![]() ![]() η τζαμαρια ειναι τρομερη... με το καλο να την δουμε να ζωντανευει...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι η κοληση ειναι απο μενα και παρα το οτι δεν ειναι ομορφη (δεν ειμαι σιδερας ηχοληπτης ειμαι) ειναι πολυ καλα κολημενη νασαι σιγουρος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο την στιγμη που δεν τις εκανε μαστορας, οκ...
![]() παντος καλο θα ειναι να φυγει ο βορακας απο τις κολλησεις με ενα ματσακονι και να ξανακολληθουν οπου δεν εχει κολληση η εχει τρυπες... δεν σε θελω να σε προσβαλω, οπως ειπες δεν ειναι η δουλεια σου και το λεω για καλο σου φιλικα παντα.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα ναι και μενα.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δεν ειναι μονο το θεμα του ψυρα
![]() ![]() ![]() εχω στο μυαλο μου και οτι η βαση θα δεχετε 2000 λιτρα ισως και παραπανω.... δεν ειναι να παιζεις με τετοιο βαρος... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οκ δεν εχεις αδικο με αυτο που λες, παραυτα η βαση ειναι κατασκευασμενη απο ενισχυμενο στρατζαριστο 4 Χ 6 και παχους 4 χιλιοστων με αρκετα εως πολλα νευρα και εχει 9 και οχι 4-6 που εχουν συνηθως. το καθε ποδι με το ζορι θα δεχεται 200-250 κιλα νουμερο πολυ χαλαρο για τετοιου ειδους κατασκευη. Η φωτο που ειδες ειναι τραβηγμενη την ωρα που κολαγα τα ποδια, φυσικα και σφυριλατηθηκαν οι κολησεις και τριφτηκαν και με τον δισκο σε καποια σημεια (για να μην βρισκουν καποια καπακια) πριν περαστουν οπως και η υπολοιπη βαση με Hammerite.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
κατασκευη ενυδρειου | scooby14 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 14-10-10 14:59 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |