|
|
||||
|
||||
![]()
Το κανει πολλες φορες και στο μπροστινο τζαμι του ενυδρειου.Εκει αμα το γεμισω φυτα δεν θα φενεται το ενυδρειο...Αντανακλαται οταν πχ ειναι αναμενο το φως του ενυδρειου ενω το φως του δωματιου ειναι σβηστο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όταν λες συχνά πόσο συχνά εννοείς? από όσο βλέπω από τον δικό μου flairing κάνει μόνος του σα να κάνει πασαρέλα μπρος πίσω κορδωμένος, κάνει στο σαλιγκάρι κάνει γενικά αρκετά συχνά και δεν έχει θέμα , μήπως συμβαίνει κάτι άλλο με την ουρά ? μήπως τραυματίστηκε πουθενά ή είναι φιν ροτ? επίσης το να βάλεις άλλα ψάρια μέσα δεν ξέρω πόσο καλή ιδέα είναι , νομίζω αυτό θα τον στρεσάρει σίγουρα περισσότερο αν μη τι άλλο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ειναι το φιν ροτ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ασθενεια .. και η ουρα ''χαλιεται'' με αυτην..
|
||||
|
||||
![]()
Και πως αντιμετωπιζεται? Και πως θα ξερω αν το ψαρι εχει αυτη την αρρωστια ή εχει κατι αλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
μην βαλεις νεον... ο μονομαχος μπορει να μη τα πειραζει αυτα ομως συνεχως θα ειναι στρεσαρισμενα γιατι θα τον φοβουντε....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το fin rot είναι ασθένια που οφείλεται σε βακτήρια και συνήθως ξεκινά από κακή ποιότητα νερού σε συνδυασμό με τραυματισμούς στα πτερύγια ή την ουρά.. Εμφανίζεται ως σκισίματα και τρύπες που αντί να επουλώνονται χειροτερεύουν με τον καιρό.. Αν είναι κάτι τέτοιο τότε πρέπει να κοιτάξεις τις παραμέτρους του νερού (ph σκληρότητες αμμωνία νιτρικά κλπ) και να αρχίσεις κάποια θεραπεία (αλάτι, melafix ή συνδυασμός των παραπάνω). Κάνε μία αναζήτηση και θα βρείς πολλά παρόμοια θέματα..
Επίσης για το φιν ροτ μπορείς να διαβάσεις εδώ http://www.bettysplendens.com/articl...?articleid=930 και εδώ http://www.bettas4all.nl/viewtopic.php?f=10&t=85 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το παρατηρω κι εγω στα θαλασσινα μου που ο χειρουργος και ο μανδαρινος δινουν παρασταση καθε βραδυ μπροστα στο τζαμι. αν δεν ησυχαζει ο ψαρης και τον βλεπεις συνεχεια να επιδεικνυεται....τοτε ισως θα πρεπει να αλλαξεις τη φωτοπεριοδο σου ωστε οταν δεν εχει φως στο δωματιο να ειναι και το φως του ενυδρειου κλειστο.
|
||||
|
||||
![]()
Ok.Θα δω πως μπορω να τα βολεψω ολα ωστε να βγουν ολοι στο τελος χαρουμενοι και υγειεις...Ευχαριστω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι εχει, τι κανω? | zapatas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 14-11-10 21:58 |
τι α να κανω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 11-01-10 21:51 |
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! | john922 | Ζωοτόκα | 5 | 04-03-09 16:13 |
Τι να κανω....????????? | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 03-03-09 20:09 |
τι να κανω?τι να κανω? | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-10-07 12:13 |