|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ λιγα τα λιτρα για οποιοδηποτε μαλαουι...
![]() ευκολα πιστευω θα βρεις μουλτι απο συγχομπιστες...ισως και σταπερσι.
|
||||
|
||||
![]()
Θα αλλάξω το σκηνικό του παρόντος ενυδρείου κυρίως λόγω απουσίας μου για το επόμενο τρίμηνο
![]() Με την επιστροφή μου, τους βλέπω να αλλάζουν σπίτι, μάλλον σε 200λιτρο θα μετακομίσουν. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απαπα βρε ανθρωπε που πας ξεβρακοτος στην αφρικη
![]() βαλε αμερικα μεσα και θα με θυμιθεις και κανονισε να πιουμε και κανα καφε να σε ψισω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ξαναπές το!Πάνω από μήνα έψαχνα και τελικά αγόρασα!
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από μια ολική αλλαγή του aquascape, δείχνω την προσωρινή κατοικία των αφρο μου. Ελπίζω με το πλήθος των κρυψώνων που υπάρχουν να βολευτούν για τους επόμενους 3 μήνες προκειμένου να μεταφερθούν αργότερα σε μεγαλύτερο. Aπό τις φωτογραφίες που έχω καταφέρει να βγάλω σίγουρα πρόκειται για mbuna και μάλλον είναι Cynotilapia afra.
Οι πιο έμπειροι δώστε μου τα φώτα σας.... Και μερικές γνώμες για το μικρό τους έστω και λίγων μηνών σπίτι τους... Κλεόβουλε μάλλον κέρδισες ακόμη έναν οπαδό των φυτεμένων νταμαριών....δεν πάει σκέτη πέτρα...θέλει το πρασινάκι της....αμ πως.. ![]() Παρακάτω φωτό
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μου τον πηρατε κι αυτον απο την αμερικη
![]() αντε ρε να σε δω στην αφρικη τη θα κανεις θα σε φανε τα λιονταρια ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην μασάς τίποτα εδώ είμαι εγώ!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() mod note: το θέμα μεταφέρθηκε εδώ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χαζομπαμπάς (Multies)!!! | bisonas | Tanganyika | 2 | 30-09-08 05:56 |
multies και φυτα | gangrel | Malawi | 3 | 03-04-07 21:13 |
multies babys | Obelix(Reifen) | Tanganyika | 15 | 08-07-04 16:16 |