|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα πες οτι εχει να πεις για τα κινεζικα και μην ασχολεισαι με τα πανακριβα παλιοeheim.
Για να μη τον κουραζουμε τον φιλο, τα classic εχουν τα παντα εκτος απο υλικα. Και ειναι και ακριβα. Ειμαστε και μακρυα ![]() Οτι και να σου λενε οτι θελει παραπανω ειναι λαθος. Ανοιξε ενα θεμα και ρωτα ποσοι χρειαστηκε να αγορασουν το extra installation set και θα καταλαβεις τι λεω. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και συνεχίζω...
![]() Ξέρεις τι είναι αυτό??? Είναι το surface skimmer που ή eheim κατά την προσφιλή τακτική της πουλάει χωριστά (μπορείς να φανταστείς την τιμή - 27 ευρώ) και θα αναγκαστείς, αν το χρειαστείς, να το χρυσοπληρώσεις και να βάλεις μια 3η πράσινη γκουμούτσα μέσα στο ενυδρείο σου. http://www.aquaristic.net/en/Filteri...ctor-3535.html Το Κινεζάκι φυσικά το έχει ενσωματωμένο στο μπαστούνι εξόδου του νερού, πολύ διακριτικά και σε σικ μαύρο χρωματάκι. ![]() Μπορείς να καταλάβεις λοιπόν για τι διαφορά τιμής μιλάμε, αφού με 41 ευρώ δεν παίρνεις ούτε τα εξτρά εξαρτήματα της eheim, τα οποία ο Κινέζος στα βάζει μέσα στη συσκευασία, στάνταρ από την αρχή και το φίλτρο σου βγαίνει ουσιαστικά δωρεάν. ![]() ------------------- Αυτό ξέρεις τι είναι??? Επίσης εξτρά $$$ καλαθάκι που πουλάει η eheim για το 2213, γιατί από τη μάνα του δεν έχει τίποτις ![]() Φυσικά ο Κινέζος έχει 3 κομψά καλαθάκια, για να ταχτοποιήσεις σωστά τα διαφορετικά υλικά και να τα βγάζεις εύκολα για καθάρισμα κλπ. |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο μειονεκτημα οπως βλεπω τα μπαστουνια του κινεζου είναι οι πολλές ορθες γωνίες, που μειώνουν την ροή του νερού πολύ, που ήδη δεν είναι τρομερή.
Αμα παρω κινεζο καποια στιγμή, θα κοιτάξω για μπαστουνια eheim ή fluval που ακόμα καλύτερα είναι μαυρα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η ροή δεν μειώνεται καθόλου από τις ορθές γωνίες, μειώνεται όταν στενεύει η διατομή. Καλά είσαι εντελώς ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κωστα σταματα..!!! με επεισες... οντως η eheim σε βαζει να πληρωνεις τζαμπα για κατι που ο κινεζος το δινει τζαμπε...!!! ![]() ![]() ![]() αρα χρειαζονται και τα χρυσοπουλανε... ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
θα ταιριαζουν του φλουβαλ αραγε? αλλα γιατι να το κανεις.... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 30-12-10 στις 20:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πλεον έρχεται σαν βασικό το καλαθάκι. Εγώ το δίνω σε οποιον θελει ανταλλαγή με 2 σχαρίτσες.... 7000000000 φορες προτιμότερο. |
|
|||
|
|||
![]()
Σοβαρά??? Επιτέλους, άρχισαν να καταλαβαίνουν το συμφέρον τους και ...ν' αντιγράφουν τους Κινέζους.
![]() ![]() Βέβαια δεν έβαλαν 3 ή έστω 2 καλαθάκια (σιγά μη ξοδευτούν) για να ξεχωρίζεις τα υλικά, γι' αυτό δεν σου φαίνεται χρήσιμο. |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα, εσυ πόσες φορες το έχεις ανοίξει το σαν-σαν; Εγώ είμαι στον 5ο μήνα και δεν το έχω ανοίξει καθόλου. Προτιμώ μισο λίτρο παραπάνω βιολογικό, παρα ευκολία οταν θα το ανοίγω μια φορά το 6μηνο, για να βγαλω το χαλικάκι που έχει ρουφήξει κατα καιρούς. Μια χαρά είναι και το δυχτάκι υλικών για αυτή την μία φορα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κι αυτό είναι Κινέζικο, το Γερμανικό: http://www.aquaristic.net/en/Filteri...ilter-bag.html έχει 8 ευρώ το μικρότερο + μεταφορικά. ![]() Κι εγώ δεν το έχω ανοίξει ακόμη Γιώργο το φίλτρο. Και καλά κάνεις, αφού ο κάδος του 2213 (και χωρίς την καλαθούνα), δεν παίρνει ούτε τα μισά υλικά από τον κάδο του Κινέζου (με τα 3 καλαθάκια) κι αυτό είναι πολύ σοβαρό και κρίσιμο για την καλύτερη φίλτρανση του ενυδρείου. |
|
||||
|
||||
![]()
1,30 απο τον αζόρες που χωράει γυρω στα 2 λίτρα σιποραξ!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια για επιλογη διαχυτη co2 | skamanakos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 28-11-10 10:09 |
Βοηθεια για επιλογη moss | oko | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-05-10 04:00 |
Βοηθεια για επιλογη ψαροσυνθεσης | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 10-01-10 23:31 |
ειμαι ακομη μπερδεμενος στην επιλογη φωτιστικου | panoscorfu | Φωτισμός | 5 | 26-11-09 18:30 |
την βοηθεια σας στην επιλογη ενυδρειου | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-04-08 21:13 |