|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ φως καθολου λιπασματα και μετριο co2 εχεις διαφορετικο επιπεδο σε καθε κατηγορια αυτος ειναι ο λογος κατα 90% που εχεις αλγες
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φως ειναι το μεγαλυτερο προβλημα με την αλγη.Δεν γινεται να δουλεψεις ενα βατ στο λιτρο μεσα σε 2 μηνες...Πρεπει να ξεκινησεις με λιγη ωρα γιατι εχει πολλα βατ σιγα σιγα να αυξανεις καθε εβδομαδα ενα τεταρτο την φωτοπεριοδο και να εχεις βασικη ρουτινα λιπανσης και ΑΝ δεις λιγη αρχη να κανεις 'βημα' πισω.Ετσι θα κανεις δουλιτσα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνωμη που αργο να απαντησω αλλα ιντερνετ εχω μονο στην εργασια μου
![]() ![]() ![]() ------------------------- Μια φωτογραφια που μπορει να βοηθησει.....τραβηγμενη μια μερα μετα το στησιμο....και χωρις αλγες ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη konstantinos187 : 31-12-10 στις 11:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο ειναι! μονο που μου φενεται εχεις κανει κατι λαθος στο στησιμο με τις πετρες για iwagumi.μαλλον θα πρεπει να αφαιρεσεις τις 3 απο τισ ξαπλωμενες....για ψαξε το λιγο.... αν ειχες και μια φωτο με τις αλγεσ βεβαια, θα σε βοηθουσαν πιο ευκολα τα παιδια γαι το τι πρεπει να κανεις!
|
|||
|
|||
![]()
Σωστα....μαλλον θα επρεπε να πω στυλ iwagumi συμφωνα με τα δικα μου γουστα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- να σου πω και μια ιδεα? καλα αφου επιμενεις θα στην πω ![]() ![]() βαλε το pogostemon helferi ολο αναμεσα στις πετρες σου και γεμισε τον μπροστινο σου χωρο με κουμπα..πιστευω θα δειχνει πιο ομορφα ![]()
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zapatas : 31-12-10 στις 12:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Iwagumi | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 09-03-10 15:28 |
12 lit Iwagumi style-by Raven | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 11-01-10 16:39 |
10L iwagumi ,αφιερωμενο στον Raven. | Red crystal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 08-07-09 10:35 |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |