|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε δεν το αποκλειω την αντιβιωση απλως θεωρω πως πρεπει να εξαντλησει αλλες ολες τισ πιθανοτητες πριν φτασει σε αυτη την λυση. Απλα προσωπικα πιστευω πως η αντιβιωση μπορει να μη σου δωσει αποτελεσμα η και να κανει μεγαλυτερο κακο! γιατι αν εινα παρασιτο στην ουσια με την αντιβιωση θα κανει μια τρυπα στο νερο! πρεπει να ελενξει τα παντα. το χρωμα και την υψη των περιτωμματων, ταχυτητα αναπνοης, τροπος κολυμπιου κτλ. Αν τα εχει παρατηρησει ολα προσεχτικα και ειναι ενταξει τοτε πιστευω οτι οφειλεται σε παρασιτο για το οποιο δεν ξερω τι θεραπεια πρεπει να κανει και αναλογα το παρασιτο. δλδ ψιλοι στα αχυρα!
|
||||
|
||||
![]()
Χεραιτα μου τον πλατανο δηλαδη...
![]() Πιστευεις οτι ειναι εφικτο να εχει ο οργανισμος του ανοσια σε αυτο που κουβαλαει ειτε λεγεται βακτιριο ειτε οτιδηποτε, αλλα οποιοσδηποτε οργανισμος ζησει μαζι του να το κολλαει και να μην μπορει να το καταπολεμησει? Εμενα παντως μεσα στο κεφαλι μου στεκει σαν θεωρια γι'αυτο και εχω καταλληξει σε αυτην την εξηγηση. |
|
|||
|
|||
![]()
(Furan2 + General Cure) της API ή (Furan2 + Erythromycin), εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο.
Τα έχει όλα εδώ: http://www.osmosisaquariums.gr/index...art=20&lang=el |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ, θενξ...αλλα...
Πως θα δω αν οντως η θεραπεια επιασε σε ενα ψαρι που δεν εχει κανενα συμπτωμα? Αυτο αμα το λυσω χωρις να χρειαστει να θυσιασω κατι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ποσοι ανθρωποι εχουνε καρκινο για παραδειγμα αλλα πεθαινουν απο βαθεια γεραματα?? Κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι απλα φορεας σε κατι το οποιο δεν κανει το ιδιο να νωσει τοτε το ψαρι δεν ειναι αρρωστο!!!
Απλα αστο μονο του!! Τι θεραπεια να του κανεις δηλαδη..?? |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου kwstas δεν ξερω αν το δοκιμασες αυτο αν οχι καντο. Βαλε αλλο ενα ιδιο ψαρι (δεν ξερω τι εχεις) και δεν αν θα επιβιωσει η οχι. αν επιβιωσει κατι συμβαιενι στο ανοσολογικο συστημα αυτου του ειδους που να ειναι φυσιολογικο για το συγκεκριμενο. οποτε ισως ετσι βρεθει πιο ευκολα το τι μπορει να ειναι!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για ψαρο σύνθεση | Noel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-08-10 04:13 |