|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εν τω μεταξυ γιατι ψαρι μιλαμε?Αν μιλαμε για καποια κιχλιδα ας πουμε ισως ναι ειναι εφικτο.Ισως να εχει κατι μεταδοτικο το οποιο το συγκεκριμενο ψαρι να το αντεχει και τ αλλα οχι.Ας πουμε εγω οταν τα εχασα απο ich δεν ψοφησαν ολα μαζι αλλα φουρνιες.Τα τελευταια εζησαν μεχρι που τα εδωσα.Μακαρι να βρεις τι παιζει γιατι πραγματικα αυτο ειναι απ τα αγραφα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι ενα γατοψαρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη την στιγμη ειναι με ψαρια και ψοφανε σωρηδον η μονο του?Περασε καποι ασθενεια προσφατα?Ποια ηταν η τελευταια που περασε?Τι μεγεθος εχει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ότι είναι άρρωστο το συμπεραίνεις απλά επειδή ψοφούν τα άλλα που βάζεις μαζί του??
Θέλω να πω, αποκλείεται να να έχει κάτι το νερό και αυτό να συνήθισε ή να είναι πιο ανθεκτικό?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι. Ειπα ειναι περιπου 10 εκ. Παράθεση:
Ολα εζησαν μαζι του και μονο αυτο γλυτωσε. Τι να εχει το νερο δηλαδη? και αφου ειναι τοσο τοξικο το νερο μου και εχανα ενα ενα τα ψαρια αυτο γιατι δεν καταλαβε τιποτα? Και ολα ξαφνικα μολις μπηκε αυτο το ψαρι μεσα??? Ολα τοσο τυχαια?? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
-Μια μέρα σε ένα ζωολογικό κήπο φέρνουν μια καινούρια μαϊμού , όπως είναι φυσικό , την βάζουν στο κλουβί με τις άλλες μαϊμούδες την ίδια νύχτα όμως τις... γαμ**ει όλες και ψοφάνε από το πολύ γαμ**σι !
-Έκπληκτοι οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου , μόλις καταλαβαίνουν τι συνέβη , την μεταφέρουν στο κλουβί με τους γορίλες , πιστεύοντας ότι εκεί θα ηρεμίσει .Ωστόσο το βράδυ γίνονται τα ίδια και οι γορίλες πεθαίνουν όλοι. Τις επόμενες μέρες η μαϊμού μεταφέρεται στο κλουβί με τους ελέφαντες, τους κροκόδειλους τους βόες , όμως το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. -Στο τέλος την βάζουν μαζί με την ζέβρα. Η άμοιρη ζέβρα μαζεύτηκε φοβισμένη σε μια γωνία, ωστόσο η μαϊμού κάθισε σκεφτική στην άλλη μεριά του κλουβιού χωρίς να πλησιάσει περισσότερο. -Πέρασαν κάποιες μέρες και η κατάσταση παρέμενε η ίδια. Οι επιστήμονες όμως ήθελαν να μάθουν τι συμβαίνει έτσι έφεραν ένα ειδικό μηχάνημα για να διαβάσουν τη σκέψη της μαϊμούς. -Τι λοιπόν σκεφτόταν η ζωηρή μαϊμού; "Α , ρε πο***η γάιδαρε , δεν θα βγάλεις τις πυτζάμες ; θα σε γα**σω , δεν θα σε γα**σω Πηγή: http://stin-kontra.blogspot.com/2010...#ixzz19WTqgNjN |
|
||||
|
||||
![]()
Κατα την ταπεινη μου γνωμη εαν εχει αποκτησει ανοσια τοτε τα αντιβιωτικα ισως να μην δρασουν και υπαρχει κυνδινος να καταστραφουν τα μη παθογονα βακτηρια του ψαριιου και να το χασεις και αυτο. Δευτερον υποψιαζομαι οτι για να νοσουν ετσι γρηγορα και τα αλλα ψαρια η μεταδοση της ασθενειας του πρεπει να γινεται απο το απεκριτικο του συστημα. Δηλαδη καποιο βακτηριο στο πεπτικο ή ουροποιητηκο του συστημα μολύνει το νερο και τα αλλα ψαρια, το οποίο βακτηριο στο ιδιο ψαρι να μην δρα ως παθογονο!
Δεν ειμαι γνωστης καλος στις ασθενειες των ψαριων απλα το συγκρινω με τον ανθρωπινο οργανισμο οπου ειμαι γνώστης!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και εγω τι θεωρεις οτι πρεπει να κανω αν ειναι ετσι τα πραγματα?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θες δοκιμασε αντιβιοση ευρεος φασματος αλλα για ελαχιστο χρονικο διαστημα. Θα ελεγα για 3 μερες η 4 μερες. δεν γνωριζω τις δοσολογιες ακομα για ψαρια και ισως πρεπει να σου πει καποιος ποιο ειδικος για αυτο. Αλλα μετα την θεραπεια θα ελεγα μια πληρη ανανεωση νερου κ φιλτρου. Δηλαδη βαλε το ψαρι σε ενα ενυδρειο που ισωσ δεν χρησιμοποεις και αδεισαε το νερο του ενυδρειου ολο, καθαρισε καλα τα φιλτρα ολα. πλυνε τα τζαμια με ξυδακι. αστο στεγνο το ενυδρειο και τα υλικα του φιλτρου για μια μερα διοτι οτι βακτηριο και να ειναι σιγουρα δεν ειναι θα ειναι εναεροβιο βακτηριο οποτε θα πεθανει αν ειναι ολα στεγνα. υστερα ξαναστηστο αλλα θα εχεις χασει την βιολογια του φιλτρου οοτε αν εχεις και αλλο φιλτρο το μπολιαζεις. Ξερω οτι ειναι βαναυση και χρονοβορα διδιακασια και ισως να μην καταφερεις και κατι. Μονο αν εντοπισεις την ασθενεια θα βγαλεις ακρη. θα βοηθουσε πιστευω ενα βιντεο του ψαριου με οσο καλυτερη αναλυση. ισωσ καποιο δουν κατι που εσυ δεν το βλεπεις!! Σορρυ που δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για ψαρο σύνθεση | Noel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-08-10 04:13 |