|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο και απο μενα φιλε να σου ζησουν οι κουκλοι.
![]() Εχω μια απορια για τις ρουτινες σου, "1 ημέρα ανά 15νθήμερο, τα φώτα παραμένουν κλειστά και δεν ταΐζω." Ποιος ειναι ο λογος που το κανεις αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Τους αλλαζει τα φωτα ολο αυτο το διαστημα και τους αφηνει να ηρεμησουν λιγο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Να σου πω, το έχω δοκιμάσει σχεδόν από την αρχή που "έμπλεξα" με τους δίσκους και το έχω διατηρήσει. Πέφτουν λίγο οι τόνοι. ![]() Χαλαρώνουν τα ψάρια και επανέρχονται ας πούμε κάποιες ισορροπίες (και στο νερό). Παράθεση:
10 στη γεννήστρα που μεγαλώνουν και τα κράτησα για τους φίλους και κάτι σαν ψείρες κολλημένα σ' ένα άλλο ζευγάρι που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφα !
|
||||
|
||||
![]()
not baaaad not baaaaad
![]() Τους φτανουν τα ξυλα? Μαρεσει που εχεις και μερικα φυτακια και δεν ειναι τελειως ξερο. Και το φοντο πολυ ωραιο ετσι αοριστο που φαινεται και δινει βαθος. Βαλε κανενα εχινοδωρο κοντο ακομα και κανενα τενελους για παρτυ μου. Τα κουπιντο τι λενε? Η αμμος πολυ υψος δεν εχει? ιδιως αριστερα. Την αντεχεις που βρωμιζει ετσι? Εχεις δοκιμασει κανενα τροπο να μενει καθαρη? ΥΓ καθιερωσε καθε 15 να τα πηγαινεις και στα βιλατζ για χαλαρωμα με κανενα ντοκυμαντερ απο αμαζωνιο ή στο αλου φαν παρκ να ξεσκανε και λιγο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος ο Χρηστος.
![]() ![]() Καταλαβα καλα,εχεις μικρα για δωσιμο; ![]() ![]() ![]() Να σου στειλω κανενα π.μ να βρεθουμε για καφε; ![]() Υ.Γ:Βαλε καμμια ριζουλα ακομα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μικρά για δώσιμο;;;;;;;
![]() Άκουσα καλά;;;;;;;; ![]() ![]() Είμαι και εγώ εδώ παληκάριαααααααααααα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστα, είναι μικρά ακόμα, εσύ ψάχνεις λίγο μεγαλύτερα νομίζω. Άλλωστε πρώτα θα επισκεφθείς τον φίλο μου. ![]() Μετάάάά τις γιορτές ωρέ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρωματικές ποικιλίες (strain) δίσκων εκτροφής από τον Alexander Piwowarski | Γιώργος Κ | Δίσκοι | 2 | 10-12-10 05:15 |
Χρωματικές ποικιλίες (strain) δίσκων εκτροφής από τον Stendker | Γιώργος Κ | Δίσκοι | 21 | 30-11-10 04:41 |
Νεος με δίσκους!!!help!!! | billos95 | Δίσκοι | 41 | 30-09-10 07:04 |
Juwel Rio 300 Φυτεμένο Με Δίσκους | Jeepas | Δίσκοι | 8 | 09-11-09 18:16 |
Νέο look 620 lit με Δίσκους | Χαραμάδας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 03-03-09 11:35 |