|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά την πρώτη μου προσπάθεια (χάρηκα πολύ για τα σχόλια και τις κριτικές σας) συνέχισα το φύτευμα (για να μην έχει παράπονο ο bokostas) και το αποτέλεσμα πιστεύω πώς είναι ικανοποιητικό...
Το ενυδρείο είναι στην κατάσταση που ήταν εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47340 και προστεθήκαν τα εξής φυτά: Anubias barteri Anubias nana Cryptocoryne balansae green Echinodorus muricatus /grandiflorus Microsorium pteropus Cryptocoryne balansae "Brown Lucanas" Vallisneria spiralis "Tiger" Ασπόνδυλα: 5 apple snails Τα apple snails και οι vallisnerias είναι ευγενική πρόσφορα του Κώστα " kalaxan" και των ευχαριστώ πολύ... Δίστιχος δεν κατάφερα μα βρω σε όλη τη Θεσσαλονίκη moss που ήθελα να βάλω στην ρίζα... Ανυπομονώ να περάσει λίγος καιρός να βάλω τα λατρεμένα coridoras και γαρίδες... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
help ! Για το πρώτο ενυδρείο μου ~! | googlino | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-04-09 15:14 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Κατάφερα επιτέλους να ανεβάσω φώτο | kostinio | Bettas | 3 | 01-11-08 18:04 |