|
|
|||
|
|||
![]()
Για το πώς θα τις κολλήσεις, θα σου πουν οι τεχνίτες, εγώ είμαι αμπντάλης σ' αυτά.
![]() Αλλά με 1,40 μήκος, 55 ύψος και 8άρι τζάμι, εγώ θα έβαζα οπωσδήποτε και κάτω και πάνω. |
|
|||
|
|||
![]()
απο το μαγαζι που πηρα τα τζαμια, φτιαχνει κιολας ενυδρεια. και αυτος μου ειπε επειδη τα τζαμια ειναι ροντε να μην βαλω κοντρες πουθενα κ οτι δεν θα εχω προβλημα. εγω σκεφτηκα να βαλω κοντρες πανω-κατω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα στα ενυδρεία που κατασκευαζονται απο εμας, σχεδόν πάντα μπαίνουν κόντρες για ασφάλεια. Ίσως κρατησει για λίγο καιρό, αλλα μετά μαλλον θα έχεις πρόβλημα. Και γιατί να έχεις αφού μπορείς να το αποφύγεις; Επισης είναι πολύ μακρύ το ενυδρείο σου και θα προκαλούνται πιέσεις στο κεντρο του τζαμιου που ίσως αποδειχθουν μοιραίες.
Υ.Γ. Αν ο κορδιας κανει ενυδρεία, ζήτω που καήκαμε. Εδω για το 30αρι μου έβγαλε στραβά τζαμια... |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχα οχι δεν τα πηρα απο αυτον,απο αλλον τα πηρα. οσο για σιλικονι π με ειχες ρωτησει μαυρη δεν βρηκα κ πηρα απο τα πρακτικερ μια ειδικη για ενυδρεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτες τις διαστασεις, και 8αρι τζαμι, μη σου πω και 2πλες κοντρες...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν πιστευω να εχει προβλημα αν βαλω πανω κατω κοντρες. οσο για κατω θα μπουνε πολλες. ενας γνωστος μ εχει 150lt ενυδρειο με κοντρες μονο στ μηκος τ ενυδρειου πανω κατω κ με τζαμι 5mm κ δεν εχει προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μεις φτιαξαμε ενα ενυδρειο που κανενα τζαμι δεν παταει σωστα ολα πατανε αλλου για αλλου κοντρες κοντες στραβες αλλα κραταει !!!
Βεβαια κανενας απο μας που το φτιαξαμε δεν ηθελε να το κρατησει και το δωσαμε σε εναν φιλο μας ! Τυχαιο ...δεν νομιζω ! Οτι μπορεις να κανεις καντο τωρα βαλε και πλαισιο απο αλουμινιο ή ξυλο γιατι μετα το ποπ ....εχει πολυ νερο !
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Ενυδρειου. | Baggelis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-10 08:48 |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
κατασκευη ενυδρειου | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-09-05 16:53 |