|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
To CS3 το εχω στον παλιο μου υπολογιστη ακομα. Κανει σχεδον τα ιδια πραγματα (απο αυτα που μπορω να χρησιμοποιησω ή θελω εγω) σε σχεση με τις νεωτερες εκδοσεις.
Δεν γνωριζω αν υπαρχει καπου free και δεν μπορω να βοηθησω σε αυτο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χτες εφτιαξα και ενα διαστημικο wallpaper...πρωτα διαβωασα κατι tutorials
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτηξης, τι είναι το bracketing γιατί το υποστηρίζει η φωτογραφική μου και δεν κατάλαβα πως και τι πρέπει να κάνω ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά δεν είναι για σένα άσε... φάε το σανό σου και πορπάτα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτο σου χρησιμευει αποκλειστικα και μονο οταν μετα θες να ενωσεις σε καποιο προγραμμα τις εικονες αυτες σε μια, αυξανοντας το δυναμικο ευρος. Εν ολιγοις , για την φωτογραφια HDR (high dynamic range). Αν θες να πειραματιστεις με αυτη την τεχνικη, ψαξε στο google για hdr images και κοιτα και τα tutorials που εχει βαλει σε αυτο το θεμα ο Eric. Αν κολλησεις (οπως κι εγω) με τις ΗDR μην μας κατηγορησεις...εσυ πηγαινες γυρευοντας. Για πληρη εκμεταλλευση της high dynamic range φωτογραφιας , θα περιμενουμε ολοι να βγουν monitors που να υποστηριζουν 36bit εικονα. Μεχρι τοτε , αυτο που θα βλεπουμε απο μια hdr εικονα στις 8μπιτες οθονες μας, θα ειναι ενα θραυσμα της πραγματικης της δυνατοτητας. |
|
||||
|
||||
![]()
Για το HDR γνωρίζω έχω παίξει manually, αλλά δεν ήξερα το bracketing.
Ευχαριστώ Αλεκούκο. |
|
|||
|
|||
![]()
Kατι παει να γινει..αρχιζω και μαθαινω μερικα πραγματακια.
Εφτιαξα ενα ωραιο wallpaper. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|