|
|
||||
|
||||
![]()
στο τριμηνο καλα ειναι?????
|
|
|||
|
|||
![]()
Όταν πέφτει αισθητά ή ροή, δεν χρειάζεται να το προσδιορίσεις χρονικά, μπορεί να πάει κι εξάμηνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια ποσο τροφη πρεπει να ριχνω ακομα με μπερδευει και μαλλον ριχνω πολυ γιατι τσιμπησε λιγο η αμμωνια
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι μπορουν να φανε τα ψαρια σε 2 λεπτα
|
|
||||
|
||||
![]()
τελος παντων τα λεοπαρντ ντανιο αν και πανεμορφα ψαρακια την πεμπτη θα τα δωσω γιατι θελω να χαμηλωσω το πε χα μου
σημερα εχω ταισει λιγο και προσεκτικα και αυριο θα ξανα μετρησω γ@μ# το κερατο μου |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον θα σας πω τωρα κι εγω τον πονο μου
![]() ![]() ![]() χθες ηθελα να δωσω τα 10 ντανιο γιατι θελω να κατεβασω το πε χα αλλα καταφερα να πιασω μονο τα 8 και τα αλλα δυο προσπαθησα παλι σημερα αλλα γινονται καπνος γιατι εχουν ψιλιαστει την δουλεια...αυτα μαλλον θα κρατηθουν γιατι δεν μπορω να τα πιασω με τιποτα...αλλα θα εχουν προβλημα που θα ειναι μονο δυο σιγουρα... τωρα με το πε χα θα εχουν προβλημα??? ηδη το ενα στρεσαριστηκε απο χθες και δεν το βλεπω και πολυ καλα... τι να κανω???????? ------------------------- heeelp ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 31-12-10 στις 12:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
υπομονη..... να κανεις
![]() κοιτα να τα πιασεις το βραδυ που κοιμουντε με εναν φακο, μπας και καταφερεις κατι!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |