|
|
||||
|
||||
![]()
Μια απλη ερωτηση εκανα και δεν πηρα απαντηση...Μου λετε οτι χρειαζομαι κι αλλα υλικα και δεν αμφιβαλω,αυτο θα κανω αλλα δωστε μου μια απαντηση.
Στο προηγουμενο ενυδρειο με τα μισα υλικα ταιζα 2 φορες την βδομαδα καρδια και 6 φορες την μερα ξηρες τροφες χωρις να εχω ποτε προβλημα. Τα βιολογικα υλικα πανε σε αναλογια με την υχθιοφωρτηση ή με τα λιτρα? Το νερο ειναι ετσι απο τις ριζες και την τυρφη την οποια εβγαλα. Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη για να πεις κατι αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια ενος φορουμ,η ανταλλαγή αποψεων!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνδυασμος και των δυο ειναι. Ειναι μεγαλη κουβεντα η σχεση βιολογιας και ιχθυοφορτισης. Δεν ειμαι τυπος που θα στα εξηγησω γραπτα και αναλυτικα!
Αν εχει καποιος την ορεξη ας το κανει. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα να σας δειξω το δισκακι μου πως ηταν στις 15/4 που το πηρα και πως ειναι σημερα.Δεν εχουν την ιδια αναπτηξη τα υπολοιπα αλλα αυτο πιστευω ειναι επειδη αυτος ειναι το αφεντικο του ενυδρειου και τρωει περισσοτερο απο ολους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφος φιλε μου!! Απο που ειναι?(εκτροφεα εννοω)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολοι οι δισκοι μου ειναι stendker.
Εχω ακουσει οτι ειναι οι πιο ευκολοι-ανθεκτικοι αλλα υστερούν σε θεμα ομορφιας. Δεν ξερω αν υσχιει παντος εμενα μ αρεσουν τα δισκακια μου!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτησεις για δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 7 | 04-12-10 20:06 |
φοντο σε δισκαδικο | dimitrios | Δίσκοι | 8 | 28-11-10 13:34 |
Ιδεες για νεο μικρο δισκαδικο. | Red crystal | Δίσκοι | 43 | 05-06-10 22:16 |