|
|
|||
|
|||
![]()
ωρε ύπνο δε έχεται βρέεε!!!εγω μετα το τσίπουρο το έρειξα στο αγγλικό johny black και αφήνοντας το υπολογιστή ανοικτό ....τι βλέπω μηνύματα.............ωρε ύπνο δεν έχεται τι κακό χάλι!!!!(με την καλή έννοια!!!)
![]() ------------------------- achiseal σε ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aris73 : 26-12-10 στις 04:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φουλ αυπνιες.. ![]() ![]() ![]() παρε τον κινεζο πυ λεει ο κωστας .. παρε 2..!!! και κοιτα και αυτο... http://cgi.ebay.com/RESUN-Cyclone-Mi...item29fe424b5e και βιντεακι εδω... http://www.youtube.com/watch?v=ler-6xIVKlM
|
||||
|
||||
![]()
Μην τολμήσεις να χρησιμοποιήσεις τον ανθρακα του κινέζου ομως. Βλέπεις και στο βίντεο τι βγάζει. Εγώ είχα απο κάτι παλία φιλτράκια ανθρακα κρατήμένο κάπου και είπα να το ξεπλύνω λίγο. Να φύγει η πολλή σκόνη του και να τον αποθηκευσω. Τι έγινε; Επλενα επλενα, μέχρι που στο τέλος είχε διαλυθεί όλος ο ανθρακας....
|
|
|||
|
|||
![]()
την καλησπέρα μου σε όλους,ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας....για να δούμε τους κινέζους.....τώρα πότε θα καλέσω την πυροσβεστική για να γλυτώσω κανένα παρανάλωμα,βλέπουμε!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εγώ χρησιμοποιώ 4 τέτοια εδώ κι ένα χρόνο, τίποτε δεν μου έβγαλαν, στη χειρότερη και να χαλάσει, θα έχεις πετάξει 7 ευρώ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ. θα τα δοκιμάσω.Πλάκα έκανα για την πυροσβεστική..(λέμε τώρα!!!!)
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν το πάρεις, έχει μέσα σφουγγάρι κι ένα πλαστικό κουτάκι γεμάτο άνθρακα. Βγάλε τον άνθρακα και βάλε σιποράξ μίνι, χωράει αρκετό.
Εγώ έχω κόψει και το σφουγγάρι στη μέση, κρατάς το μισό γι' ανταλλακτικό, βάζεις κάτω το άλλο μισό και στο χώρο που μένει ανάμεσα στο σφουγγάρι και το κουτάκι, χωράει άλλο τόσο βιολογικό υλικό (προτίμησε μικρό σε μέγεθος, πχ substrat ή siporax mini). Δεν χρειάζεται να το βάλεις σε διχτάκι, γιατί το φιλτράκι ανοίγει και από κάτω, για να ξεπλένεις το σφουγγάρι όταν στομώνει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εσωτερικο φιλτρο για 50 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΑ. | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-11-08 14:59 |
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ | Nisam | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 36 | 24-09-08 23:34 |
καταλληλο υποστρωμα και διαδικαστικα | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 24-08-07 16:29 |
φιλτρο για 40 λιτρα | rita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 06-12-06 16:28 |
Σχεδιο Για Βιολογικο Φιλτρο Σε 140 Λιτρα? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-10-05 01:02 |