|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο κοστιζουν αυτα;
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σευχαριστω πολυ φιλε μου.θα δω πως θα παει κ αυριο κ αν συνεχιζει μαλλον θα παω την δευτερα.σχετικα με την διαταξη των υλικων στο φιλτρο εχεις καμια ιδεα;;;
|
|||
|
|||
![]()
εγω φιλε μου εχω βαλει ενα γωνιακο φιλτρο της denerle και καταλαβαινεις οτι δεν μπορει να "παιξεις" με πολλα υλικα το εχω γεμισει με mini simporax (ειναι ιδανικο για μικρα φιλτρα) και μια πολυ μικρη στρωση γυαλοβαμβακα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλ η σειρα δεν παιζει ρολο;εμενα ειναι οριζοντια απο πανω δηλ ρουφαει απο αριστερα στην μεση τα υλικα κ χυνονται δεξια απο ενα νερομυλο.εχω απο αριστερα προς δεξια βιομπαλες κ μπλε σφουγγαρι
|
|||
|
|||
![]()
οι βιομπαλες ειναι μεγαλες για εσωτερικα φιλτρα και χανεις σε συνολικο "ογκο-εμβαδο" που μπορουν να αποικισουν τα βακτηρια.
Αν σε περνει σε χωρο βαλε πρωτα (εισοδο) λιγο μπλε σφουγγαρι μετα mini simporax (θα σου προτεινα) και στο τελος (εξοδο) λιγο γυαλοβαμβακα |
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικά με την διαταξη των υλικων στο φιλτρο στο ιδιο ενυδρειο που ειχα και εγω γiα την βιολογια χρησιμοποιουσα κατα σειρα στην ροη του νερου πρωτα το μπλε σφουγγαρακι και μετα στο βαθουλωμα που ειχε εβαζα το siporax
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
help με το μπολιασμα... | taspan78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 16-04-10 12:40 |
μπολιασμα? | olshka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-04-08 08:32 |
Μπολιασμα | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 17-05-07 09:13 |
Μπολιασμα? | Varavas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-04-07 08:06 |
μπολιασμα απετυχε? | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 25-01-07 20:19 |