|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου το φελιζολ μπηκε πρωτο, μετα σιλικονη πανω του, μια ελαφρα στρωση αμμο για να το καλυψει (ακριβως για να μην πιασουν "μπλε" τα ψαρια) κ μετα οι πετρες, οι οποιες βεβαια εχουν στηθει με υπομονη κ σιλικονη. Σφαλιαρες παιζω μαζι τους καθε μερα για να σιγουρευτω για την στερεοτητα τους! Οσο για την καλυβα... ουτε εμενα μου αρεσε κ ηδη στηνω με καλυτερες προδιαγραφες!
Ευχαριστω για τις επισημανσεις σου φιλαρακι!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή κίνηση,την οποία παρέλειψα καθώς σκέφτηκα πως τα ψάρια μου δε σκάβουν και ιδιαιέτερα.Δε σκέφτηκα όμως,πως σκάβουν τα φίλτρα μου και την πάτησα!
|
||||
|
||||
![]()
Και μου ερχεται κ εμενα η απορια καθως στηνω... "Και γιατι οι κρυψωνες να ειναι ισοϋψής; Τι πειραζει η μια να ειναι πιο ψηλα απο την αλλη; Και αερα θα τους δωσς απο πανω αλλα και θα διαφερουν, καθως αλλη κρυψωνα-αλλες κρυψωνες-αλλη ομορφια"! Σωστος;;;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα Χριστουγεννα σε ολους!!!!!!!!!!!!!
Δεν ξερω τι λετε παιδια, αλλα εδω σταματαω.... ![]() Πολυ μου αρεσει το αποτελεσμα!!!!!!!!!! Τι λετε;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το αποτέλεσμα πολύ καλό μπράβο ![]() ![]() ![]() και καλά Χριστούγεννα!
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμο και γεματο!!!!!!!!!!!!!
Ερωτηση: Προτεινεται να βαλω κ εναν δευτερο κυκλοφορητη sera 400lt/ω καπου χαμηλα για καλυτερη κυκλοφορια κ καθαρισμο;
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 28-12-10 στις 21:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Προτείνω να περιμένεις να μπουν τα ψαράκια στο ενυδρείο και να λερώσουν λίγο.Τότε μόνο θα καταλάβεις αν είναι κάποια σημεία πάνω στην άμμο που μαζεύουν υπερβολική βρωμιά λόγω μειωμένης κυκλοφορίας.Σε αυτά τα σημεία μπορείς να βάλεις αυτόν τον κυκλοφορητή αν τον έχεις ήδη στα χέρια σου και να πειραματιστείς μήπως και βοηθήσει.
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ηδη εναν 400αρη sera φιλε μου!
Εχεις δικιο! Σκεφτομουν πως θα καταλαβαινα που θα τον εβαζα, αλλα με καλυψες απολυτα! ΑΛηθεια, το ειδες το ενυδρειο στο παραπανω θεμα; τι λες;
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει.Προσωπικά,προτιμώ τις σκουρόχρωμες πέτρες,αλλά μόλις πιάσει η άλγη,θα δείξει ακόμη πιο όμορφο.Πολύ καλή προσπάθεια.Όλη η ομορφιά σε αυτά τα ενυδρεία,βέβαια,είναι τα ψάρια.Από προσωπική εμεπειρία,πιστεύω πως ο κυκλοφορητής θα βοηθά,αλλά η απόλυτη καθαριότητα της άμμου από την κυκλοφορία είναι δύσκολη έως ακατόρθοτη.Όλο και θα υπάρχουν σημεία με μειωμένη κυκλοφορία.Φυσικά,αυτό είναι κάτι που μόνο οπτικά ενοχλεί.
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι φυσιολογικο τα pseudotropheus να ειναι ντροπαλα τις πρωτες ωρες τους στο ενυδρειο;;;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο χωρο | Ninos | Malawi | 4 | 06-08-10 07:50 |
ΝΕΟΣ ΚΙ ΕΓΩ | babis2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 19-10-09 22:41 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |