|
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε ρε !! Το παιδι ειχε μεσα δισκους 29ο θελανε !!! Εγω θα τα βαλω σε ζευγαρια να ζεστενονται μεταξυ τους ( ο νοον νοειτω)
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι για δισκους βαλε 1200W δε βαριεσαι.....μαζι μας θα τα παρουμε τα λεφτα???????
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!! μετα απο αναδιαμορφωση της ερωτησης καταλαβα τι εννοεις !!! Εσυ να μου δωσεις αυτα που μου χρωστας αλλα να μην σου δωσω εγω αυτα που σου χρωσταω και θα παρω 1 τσουβαλι αμμο !!!
Ασε θα βαλω πινακιδα " Για την αποπαιρατωση του ενυδρειου , ευγενη χορηγια απο τους Δημοτες "
|
||||
|
||||
![]()
Ο συγκεκριμενος δημοτης σου εχει αποπαιρατωσει 3 ενυδρεια ....ασ μην το παρακανουμε....
|
|
||||
|
||||
![]()
εεε...ελα τωρα !!! Κοιτα που κολλας !!! Αντε περιμενω και την τελευταια αποκτηση ΣΟΥ!!! χεχεχε !!! τεσπα ...σηκωσε τηλεφωνο !.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν βρήκες αντλία, πάντως εγώ πήρα την μεγαλύτερη αντλία της sun-sun απο το petcumulus, και είναι παρα πολυ δυνατή. Ανεβάζει το νερό στα 2 μέτρα και κάτι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως κουμπαρε μολισ διαβασα ενα ποστ σε ξενο φορουμ για ενυδρειο 1300 σχεδον λιτρων και σαμπ αλλα 350 και ειχε ενα θερμοστατη στα 600W.........
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 2ον) καλύτερα να έχεις παραπάνω watt και να είσαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά, παρά να είσαι οριακά και να την πάθεις από εκεί που δεν το περιμένεις. ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο για το θέμα είναι αυτό http://www.istellas.gr/aquarium/gene...se_heater.html θα καταλάβεις εύκολα ότι είναι σχεδόν επιβεβλημένο τα watt των θερμαντικών να είναι τουλάχιστον όσα είναι και τα λίτρα μας 3ον) ΟΧΙ ένα θερμαντικό πάνω και ένα κάτω. ΟΛΑ κατω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλτρο για 700λτ | ErnieBall | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 02-02-10 09:00 |
Διαφορες απορροιες σχετικα με Malawi | Roussaks | Malawi | 13 | 12-12-09 02:19 |
DIY background...απορροιες!!! | Roussaks | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 27-11-09 14:13 |