|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μικρο update με φωτογραφιες απο καλυτερο φωτογραφο απο μενα....
Ευχαριστω FotisGT.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω προσωπικά θεωρώ οτι είναι απο τα πιο ομορφα χρυσοψαράδικα που έχω δει..
Το έχεις ψιλοξεφτιλίσει με τα φίλτρα! ![]() ![]() ![]() Πολλά μπράβο και τα συγχαρητήριά μου.. |
|
||||
|
||||
![]()
βλεπω εχεις φουλ μεζεδακια μεσα...!!!
ελα πλακα κανω και ελπιζω να μην τα ακουμπησουν αν και δυσκολο..!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως εισαι γεννημενος (μονο) για χρυσοψαραδικα ενυδρεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο και καλή η δουλειά του φωτογράφου! Να το χαίρεσαι!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο φαγητο τρωνε ΜΟΝΟ 2 τροφες!! Τα υπολοια ουτε να τα φτυσουν!! Και νυστηκα να τα αφησω 1 εβδομαδα αρνουνται!! Ετσι τα εχω δοκιμασει και στα φυτα. Εχουν φαει απειρα φυτα. Κυριος κερατοφυλλα και φακη. Πριν βαλω τα συγκεκριμενα είδη που εχω τωρα μεσα, ειχα δοκιμασει παρα πολλα! Παρατηρησα οτι και νυστηκα οταν ειναι τα συγκεκριμενα που εχει μεσα δεν τα πειραζουν. Ετσι αποφασησ να το δοκιμασω. Το ενυδρειο φυτεμενο τρεχει πανω απο 1 μηνα ψωρις καμια απωλεια απο φυτα. Υ.Γ. Σπυρακο.... κι εγω αυτο πιστευω ρε φιλε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα λιγότερο για τα χρυσόψαρα. Συγχαρητήρια που τους έχεις αφιερώσει τόσο όμορφο ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψαακια μου δε νομιζω να αξιζουν κατι λιγοτερο. Προσφερουμε οτι καλυτερο μπορουμε για τους μικρους μας φιλους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι,πανέμορφο χρυσοψαράδικο και φτιαγμένο με μεράκι.
![]() ![]() ![]() Βρε τί ποσότητα φαγητού είναι αυτή? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εγω ελεγα οτι ριχνω πολυ... ευτυχως!!! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ | agapanthos | Χρυσόψαρα | 2 | 01-11-10 08:53 |
Το παλιοσαράβαλο μου έγινε κήπος | Perazzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 23-02-10 22:57 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |
Ο κήπος της Εδέμ | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-05-05 08:39 |