|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να σε βοηθήσει! http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/hydra.htm
Επίσης έχει πάρει το μάτι μου και αντιμετώπιση με ενυδρεικό αλάτι, αλλά δεν ξέρω αναλογία!
|
||||
|
||||
![]()
το διαβασα αυτο αλλα τι κανω?τις αφηνω η τις σκοτωνω?και πως?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μην κανεις τιποτα αν δεν εχεις μεσα γαριδες ή γονο.
Προσεξε μονο την ποιοτητα νερου και ταιζε με μετρο για να μην αυξηθυν σε αριθμο. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν δημιουργουν κανενα προβλημα , ειναι πρασινες γιατι πανω τους αναπτυσεται αλγη
ειχα σε πολλα ενυδρεια μου ακομα και με γονο και δεν πειραξαν κανενα ψαρακι , τρωγανε μονο οποια αρτεμια επεφτε πανω τους οταν ταιζα τα μωρα λογικα στο ενυδρειο σου τρεφονται με πλαναρια |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω ουτε γαριδες ουτε γονο μεσα,πλαναρια δεν εχω δει μεσα στο ενυδρειο μου....ταιζω ελαχιστα γιατι εχω μονο 3 ψαρακια μεχρι στιγμης.επεισης τωρα που εχουν σβησει τα φωτα αναψα ενα εξωτερικο φως και ειδα οτι μαλλον εχω και ασπρη υδρα στα πλαινα τζαμια...να την αφησω η να κανω κατι?φοβαμαι μην εξαπλωθει..
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορουν να κανουν τιποτα κακο , μην τρελενεσαι οταν τελειωσει αυτο που τρωνε θα χαθουν , οταν ξαναπεσει κατι μεσα που μπορουν να το φανε θα ξαναβγουν και παει λεγοντας
|
|
||||
|
||||
![]()
μια σκουπα βυθου θα βοηθουσε?
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να πεδευεσαι ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρασινη αλγη. | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 02-11-09 16:38 |
Πρασινη αλγη | giannisfot | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-03-09 20:50 |
πρασινη τριχοειδης | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 14-05-08 21:07 |
πρασινη αλγη | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 28-09-06 22:26 |
Υδρα ..σοβαρο η οχι? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 09-05-06 15:42 |