|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο χαραμάδας δεν μπορεί να ξεπεράσει την σημερινή απογράφη, και έχει τρελαθεί που δεν θα είναι παρών.
Δεν τον παρεξηγώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Όσο τραγικό κι αν ακούγεται δν έχω σακούλες. Καμία ιδέα; Μπορεί να φέρει κάποιος που χει περίσσιες;
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() 30+ άτομα κι ο ένας κυριολεκτικά πάνω στον άλλο (ο Bokosta-sun ξενύχτησε στο gab και δεν έκλεισε τραπέζι, γι αυτό βάλαμε τον Πανούλη που είναι ελαφρύς να κάθεται στην αγκαλιά του ![]() Πολλοί νέοι και παλιοί φίλοι (άσε που εμφανίστηκε τελικά και ο Χαραμάδας ![]() Ευχαριστώ τον chemical mac για το φίλτρο (αν και το πλήρωσα λίγο ακριβά ![]() ![]() ![]() ![]() Άντε και στην πίτα 100+ |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα η αντλία τρελή! Σηκώνει νερό στα 2 μετρα και. Αδειασε ενα 10λιτρο κουβά σε δευτερόλεπτα!! Το μόνο πρόβλημα είναι οτι μοιάζεις με πυροσβέστη!
![]() Καταγγέλω και τον πλακατζή πο-παϋ που με έβαλε να παω 3-4 φορές ως το αυτοκίνητο να βρώ που άφησα τις τροφές που πήρα... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χίλια συγνώμη για το στρίμωγμα, εγώ φταίω που ξέχασα να κλείσω τραπέζια από το πρωί, γι' αυτό ήμασταν ο ένας επάνω στον άλλο.
Είχα βέβαια τους λόγους μου, αλλά δεν μου βγήκε, αφού ούτε η Όλγα, ούτε οι 2 Χριστίνες δέχτηκαν να τις πάρω αγκαλίτσα για να χωρέσουμε. ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ τους Prokroustis, giannisaek, kingrim, glazar, kalaxan και diaton101 για τα σπέσιαλ φυτά και ψάρια, ζητώ συγνώμη από όσους ξέχασα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας μισω....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=bokostas;524342]
ούτε η Όλγα, ούτε οι 2 Χριστίνες δέχτηκαν να τις πάρω αγκαλίτσα Ελενααααααααααααααα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ήθελες να με εντάξεις στους ..."φυτεμένους" εεε;;;; Ουουουουουουουου!!! Αντίχριστε, 666, παλιοατζέπη, τορναδόρε!! ![]() Επίτηδες δεν έκλεισες τραπέζι.... Πάντως ήμασταν τόσο "παστωμένοι", που εάν κάποιος έκανε τεστ αμμωνίας σίγουρα θα το τερμάτιζε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |