|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι μην κοψεις, κινδυνος υγρασιας! Νομιζω κουμποτο ειναι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος! Εαν βαλεις ενα κατσαβιδι ισιο εκει στην γωνια που φενεται η ενωση απο το καπακι του ενυδρειου με το καπακι που εχει μεσα τα ηλεκτρολογικα μπορει να ξεκουμποσει εαν ειναι κουμποτο!
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά είχες δίκιο. Υπάρχει καπάκι που είναι κολλημένο με σιλικόνη. Το έβγαλα σιγά σιγά με ένα μαχαιράκι αλλά πρέπει να περιμένω για Δευτέρα τώρα για να δω για starter. Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος... απο αλλη λαμπα στο σπιτι δεν εχεις για να κανεις δωκιμη?
|
|||
|
|||
![]()
μπα δεν έχω τέτοια φωτιστικά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το συγκεκριμενο φωτιστικο ειναι με ηλεκτρονικο μπαλαστ και δεν εχει σταρτερ....
Το πιο πιθανο ειναι οτι δε κανει καλη επαφη. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
όχι έχει άνοιξα τελικά το καπάκι και το είδα είναι σαν και αυτό.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια.Αρα λαθεψα(το δικο μου ειναι μαλλον νεωτερο μοντελο)
![]() Αν με αυτο το σταρτερ σου αναβει η sylvania τοτε γιατι να μην αναβει η sera? Κατι αλλο "παιζει"...
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι το σταρτερ και μαλλον αυτο ειναι ο λογος που αναβει και σβηνει η λαμπα
------------------------- Παράθεση:
μπορει και να ειναι αυτος ο λογος ενα καινουργιο κανει 0,5ε ειναι το πρωτο που πρεπει να αλλαξεις κατα την γνωμη μου αφου ειναι και το πιο οικονομικο και δεν εχεις να χασεις κατι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 19-12-10 στις 08:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακαινιση του rekord 70...!!! | nondas | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 18-02-14 23:33 |
Λάμπα PC σε Juwel rekord 600 | vasilakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 01-09-09 11:55 |
Juwel Rekord 800 | Gastone | Φωτογραφίες μελών | 4 | 23-04-09 01:42 |
Rekord 600 και Record 60 | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-09-08 23:57 |
Φίλτρο Juwel Rekord 60 | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 27-05-08 21:59 |