|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το απλο ειναι παντα ομορφο!
Οπως και το ενυδρειο σου...
|
||||
|
||||
![]() Ευχαριστω και σενα. να και μια φωτο λιγο πριν τελειωσω φυσικα εχουν γινει και μερικες αλλαγες αλλα το βασικο στησιμο εγινε χωρις νερο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη το πόσο μου άρεσε στο είπα από κοντά, νομίζω όμως ότι χρειάζεται κι άλλα φυτά για να δείξει (όχι αυτά που είχες και μου χάρισες, άλλα).
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω κωστα αλλα τα τοπικα μαγαζια δεν εχουν ακομα φυτα και εχουν και τσουχτερες τιμες 8-10ε το γλαστρακι οποτε περιμενω να βγαλω δικα μου κλαδεμματα και μπας και βρεθει και κανενας καλος ανθρωπος να μου δωσει και μενα κατι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε ερχεσαι και κλαδευεις οτι σου χρειαζεσαι για να ντυσεις το στολιδη σου μου αρεσε πολυ το στησιμο και οπως ειπε ο Αλεξ θα χρειαστεις φυτα αργης αναπτυξης τη riccia θα την επιανα πανω στην πετρα με ενα ελαστικο τουλι με μεγαλουτσικες τρυπες σαν καπελο που θα κρυβοταν με την αναπτυξη της καλη συνεχεια στο καινουργιο σου ταξιδη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω ![]() ![]() ![]() . . . . . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 28-12-10 στις 00:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστικό κι αυτό που μ' αρέσει περισσότερο, είναι ότι τα ψάρια είναι σε πρώτο πλάνο κι όχι κρυμμένα στα φυτά (ελπίζω ν' αρέσει και σ' αυτά).
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω....περιμενω με αγωνια να δω πως θα ειναι σε λιγο καιρο,ηδη ειναι πανεμορφο,τωρα χρειαζεται φουντωμα.Ενταξει..χαλαλι τα ''wild roots'',μπραβο Γιαννη,ευχομαι να σου βγει οπως το θελεις
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη,τώρα το είδα το θέμα.Το hardscape μου άρεσε πολύ.Με τα κατάλληλα φυτά θα δείξει τέλειο.Κάθε στήσιμό σου είναι καλύτερο από το προηγούμενο.Μιας και ασχολούμαι με...πέτρες πλέον,μήπως πιο μικρές πέτρες στο κέντρο και πίσω θα έδιναν μεγαλύτερη αίσθηση βάθους?Νομίζω πως έχω καταλάβει το πως θέλεις να εξελιχτεί το στήσιμο για αυτό στο λέω.Τέλειο.
|
||||
|
||||
![]()
Εντυπωσιακο στησιμο...μπραβο!
Αυτες οι πετρες επηρεαζουν καθολου τις τιμες του νερου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
μπορει να εχεις δικιο αλλα εχω βαλει 55κιλα πετρες και καμια 25κιλα χαλικι ΧΩΡΙΣ φενιζολ και ![]() ![]() ![]() απο οσο εχω διαβασει εχουν καποια μεταλα αλλα δεν αλλαζουν τις τιμες του νερου οσο αφορα τα ενυδρεια και τα ψαρια μπορω να σου απαντησω στο μελλον που θα εχω μετρησεις |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιες ειναι οι αλλαγες και οι διορθωσεις στο στησιμο, εμπνευση κλπ, αλλα τι γινεται με τα ζωντανα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |