|
|
||||
|
||||
![]()
δεν το πηρα τωρα το ειχα απο τον ιουλιο
|
||||
|
||||
![]()
χαιρετω μετα απο καιρο.....εκανα την πρωτη μου αλλαγη νερου και αφαιρεσα τον ενεργο ανθρακα μετα απο 2 βδομαδες λειτουργιας και την δευτερα θα βαλω τα πρωτα ψαρια....Ομως: μετα την αλλαγη που εκανα τον νερο απο κρυσταλινο απεκτησε μια μικρη θολουρα.τι συμβενει?????
![]() ------------------------- παιδια δωστε απαντηστε οσο το δυνατον πιο γρηγορα γιατι το θεμα επιγει!!!επισης το πεχα μου ειναι ακομα μετα απο 2 βδομαδες 8 γιατι δεν κατεβαινει??? ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chief : 25-12-10 στις 19:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αναταραξες το βυθο?
Λευκη θολουρα? Μετρα οπωσδηποτε αμμωνια.
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα νερο οπως επερεπε και μετα εριξα καινουριο μεσα....αυτο επεσε με ορμη μεσα...λογικα θα αναταραξε το βυθο....βασικα η θολοθρα εμφανιστηκε πριν την αλλαγη οποτε σκεφτικα πως θα "μπουκωσε" το φιλτρο και το ανοιξα για να το καθαρισω.....επειτα εκανα και την αλλαγη αλλα εξακολοθει να υπαρχει η θολουρα...(δεν ειναι ευδιακριτη..αν κοιταξεις απτα πλαγια ομως ειναι φανερη!!!!)
|
||||
|
||||
![]()
εκανατο τεστ αμωνιας και εδειξε οτι δεν εχω
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι υλικα εχεις στο φιλτρο και σε ποια σειρα?
Βαλε φωτο απο το ενυδρειο. Κοντινες και γενικη. Γιατι μια εικονα 1000 λεξεις.
|
||||
|
||||
![]()
εχω το eheim 2213 κατω κατω εχω ενα μπλε σφουγγαρι που ηταν μεσα στην συσκευασια,πανω απο αυτο 2 στρωσεις "μακαρονι" και τελος υαλοβαμβακα..φωτογραφιες θα βγαλω σε λιγο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
Απορίες για στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες | Costa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-09 17:07 |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |