|
|
||||
|
||||
![]()
3 μερες εχει που τρεχει με αυτο το νερο(ειμαι στο σταδιο του στροσηματος)την 3η μερα εκανα το τεστ και ηταν 8
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και θα συγκρινεις ετσι τι διαφορες εχουν επελθει στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
α οκ σορρυ δεν καταλαβα στην αρχη....γενικα ομως αν το πεχα του ενυδρειου ειναι στο 8 ειναι κακο???
------------------------- επισης εχω ενα γκουραμι το οποιο το εχω σε μια γυαλα με νερο βρυσης μονο....λετε αν το βαλω στο ενυδρειο για να βοηθησει στο στρωσημο να επιζησει???(το λεω επειδη αντεχει στην γυαλα του με νερο χωρις χημικα κατευθειαν απο την βρυση,και δεν νομιζω να εχει προβλημα γιατι το εχω απο τον ιουλιο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chief : 17-12-10 στις 19:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το πεχα της βρυσης ειναι πιο χαμηλο τοτε κατι στο ενυδρειο το ανεβαζει.
Το 8 πεχα, για αλλα ψαρια ειναι καλο και για αλλα οχι. Για το γκουραμι δεν ειναι καλο, ασχετα αν αντεχει. Πρεπει να δεις με διαφορετικη φιλοσοφια τη διατηρηση των ψαριων στο χομπι για να σε ανταμειψει. Τα ψαρια πρεπει να τα διατηρουμε σε ιδανικες συνθηκες για να δουμε σωστες συμπεριφορες, χρωματα, υγεια και μακροζωια. Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα επιβιωση. Γιατι πηρες ψαρι απο τωρα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
Απορίες για στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες | Costa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-09 17:07 |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |